|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punčkr - roza, fantki - modra????
28.2.2007 19:27:21   
solatja
povejte, a mate ve tud težave s to delitvijo?? mam user posted image user posted image (tud rr ji podlega user posted image ) in me zelo moti, da je vsaj 80% oblačil za punčke roza. včeraj sem ji kupvala en pajac in je vse roza, pa modro pa mogoče še kej v bež. pa zelena, ki pa je vsa pokupljena. le zakaj??? user posted image user posted image in sem ji kupla eno trenirko z zelenim zgornjim delom in rjavimi hlačami  in danes odkrijem, da gor piše "little baby BOY star". me je kr prbilo. res dobim pikce ob tem!!!!! user posted image user posted image kje pa je kaka lepa močna rdeča, oranžna, sončna rumena, zelena???? res je, da mamo kr neki garderobe v roza, ker ji pašejo bol močne barve, ampak res so še druge barve.

kaj pravite??? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: punčkr - roza, fantki - modra????
28.2.2007 19:32:21   
ZALA ADL
Se čist strinjam, men gre tudi že počasi naživce ta roza barva.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2007 19:38:33   
Miss Piggy
Men je pa roza tko fajn....sam mam doma dva user posted image . user posted image

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2007 19:59:27   
Anonimen
No, za fante je pa kar veliko izbire: mi imamo veliko rdečega, oranžnega, zelenega, rjavega in seveda modro...

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2007 19:59:35   
Arabela
Se strinjam..... saj mi je fajn oblačit malecko v roza, ampak zadnjič sem prečesala skoraj ves MB za rumenim bodyjem user posted image ... 

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2007 20:01:59   
frufru
Meni gre to tud na jetrauser posted image user posted image user posted image . Sem zato kupovala v Leclercu in pri La redoute, kjer poznajo tudi rumeno, zeleno, rjavo, sivo in celo oranžno barvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol me pa na cesti vedno vprašajo a je punčka, kot da poba ne bi smel met rumenih al pa zelenih hlačuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2007 20:02:38   
eva1
Men je prav fino, ko Aljo mal v roza oblečem, se mi zdi prava pupika-ampak ne razumem, kako folk lahko vpraša a maste fantka, a mala čist punčkasto oblečenauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2007 20:03:05   
tajtaja
Probaj kupovat v Benettonu, majo full lepe barve!!!

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2007 20:04:38   
brigitaa
Hudo
Jaz imam pa tako težavo,mojega sineka oblačim tipično fantovsko, prav tud barve in modeli, pa se še vedno najdejo folk in rečeuser posted image  JOJ GOSPA KAKO LUŠNO HČERKO IMATE!!!!user posted image
Kaj pa prodajalne H&M? Tam majo tko cotkane stvari za punčiceuser posted image user posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2007 20:13:22   
facka
tudi mojo prjatlco so spraševali, ko je bla mala dojenček, oblečena komplet v roza, modeli pa vprašajo, če je punčkauser posted image . Res ni bla kot dojenček punčki podobna, ampak ne vem, če bi kdo obleku fanta komplet v roza..
Matr, kakšen folk, jst če nisem prepričana, kater spol je, sem rajš tiho

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2007 20:21:55   
Mateja82
solatja točno to sem tud jaz danes spraševala. Nevtralna oblačila je težko dobit. Sploh če misliš porabit oblačila še za drugega otroka, ki pa ni istega spola,  potem lahko spet vse novo kupiš in tu je vrjetno ta  finta.user posted image
Tud jaz pogrešam malo večjo izbiro barv in odtenkov. Saj roza je lepa, ampak malo spremembe tud nebi škodovalo.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu brigitaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2007 20:30:33   
Aja1
Sej roza je lepa barva, ampak vse imet roza user posted image  Ko sem moji oblekla modre hlače in bež jopico so vsi spraševali, če je fantek.... A punčka pa ne sme imeti modrih hlač user posted image  Pogrešam pa tudi jaz take bolj močne barve (bordo, zeleno, oranžno,...)

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2007 20:32:27   
StBarbara
Našega tudi vsi nagovarjajo, kot da je punčka, oblečem ga seveda tudi v oranžno, rdečo...pač vse barve razen roza in črne.
Mi pa tudi za punčke ni všeč, če so vse v roza barvi user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2007 20:37:19   
Anonimen
Kupi kaj na fantovskem oddelku user posted image .

Kaj drugega od roza barve pa prav punčke najdeš v Chiccu, če ti finance to dopuščajo. Pa Zara se mi zdi, da ima tudi marsikakšno lepo barvo. Rdečo in rumeno zagotovo.

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2007 20:38:43   
vampirka
V MB (v planetu tuš) je trgovina idexe, kjer najdeš res vse možne barve - imajo res cortkane stvari, samo je pa cena zato malo višja user posted image ...so pa zelo kvalitetne stvari. Čeprav osebno še vedno prisegam na kvaliteto (in seveda tudi ceno user posted image ) H&M - in tudi zelo lepe "neroza" cotke imajo za pupe.  

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.2.2007 20:39:56   
incabinca
Meni gre tista modra že prav na živce.... sem na začetku imela modro v vseh možnih odtenkih, ker  je res, da imajo običajno trgovine res večino stvari v roza ali modri.

Zadnje čase Lovra velikokrat napravim v oranžne hlačke, ki imajo pri nogici ene rožice, pa zraven isto jaknico, pa včasih še rdečo kapico. (paše k rožicam :))) ) Lovru ful paše, je tolk lušten, jaz sem pa čisto zadovoljna da ne gledam samo modre.

So pa res potem ljudje malo zmedeni ko ga vidijo v vozičku (imam seveda modrega user posted image ), ampak nič zato. :)

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.2.2007 20:47:54   
štorkljica
Ma ja s temi barvami je res bedno, hočem malički kupit zimski kombinezon - roza, vse kar je mal lepšega je roza al pa plavo al pa zeleno. Kaj nihče od večine proizvajalcen ne pomisli, da je lahko lepo tudi večbarvno ali pa pisano?
Jaz zdaj večinoma kupujem v Okaido-ju al pa H&Mu, ker mi je čist brezveze nonstop enobarvne cunjice kupovat.
Pa tiste finte a mate fantka, a mate punčko, mislimkot, da bi morale punčke obvezno biti še vedno v roza barvi z metuljčki in mašnčki, fantki pa v plavi (po možnosti mornarski plavi)user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.2.2007 21:51:27   
tiasha77
Tudi meni gre samo roza na živce, smo pa dobili ful veliko oblačil v roza barvi, tako da smo jih pač ponosili, pa kombinirali z rjavo, pa olivno zeleno, pa oker, pa modro, pa je kar šlouser posted image .

Pri njenih 3 mesecih smo imeli obdobje modre barve, zdaj pa sem ji tudi jst kupila fantovsko jopico user posted image , če je bila pa tolk lepša kot tiste punčkaste, pa se mala nč ne buniuser posted image user posted image user posted image .

Sem pa našla v ZG, v Turbolimaču, luštne stvari za pomlad v oranžni, svetlo zeleni, tako da upam da se končno izkopljemo ven iz te rozasteuser posted image . Ko bom šla kaj v LJ, bom pa še v H&M-u preverila, če ne bo vse pobranouser posted image

Se pa tudi meni zgodi, da je mala v roza jaknici, pa v roza kapici, pa kaka tetka vpraša: Kaj je fantek?user posted image user posted image user posted image  Tega pa res ne razumemuser posted image .

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.2.2007 22:06:03   
alička
Tudi mene so že spraševali, če je fantek, pa je bila v roza kapici itd...

V Baby centru sem danes kupila sončno rumen kompletek s hlačkami, majčko in cekarčkom, živo oranžen kompletek, majčka in kratke hlače in oranžna oblekica z rutico (nobena stvar ni bila dražja od 12 € za komplet, 100% bombaž). Tudi za fantke imajo cort kompletke od istega proizvajalca.user posted image user posted image

Drugače pa imamo pri nas komaj kakšno stavr roza (samo malo je treba pobrskati po trgovinah), v glavnem dodatke (kapice, šali, rokavičke) in sem in tja kakšno majčko. Veliko ima rdečih in oranžnih stvari...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.2.2007 22:10:23   
krfjolca
Joj, jaz pa toooolk ne maram roza barve! Sem bila prav vesela, ko sem izvedela, da bo fantek. Ker imam občutek, da je ful težko najti kake cunjice za punčko, ki niso roza ... user posted image No ja, pa tudi če je roza, mi je pa vsaj všeč, da se stvari kombinira z drugimi barvami - recimo roza in temno rjava mi ful lepo paše skupaj.

Smotano mi pa izgleda, če ima punčka roza hlačke, pa roza majčko, pa roza jaknico, pa roza kapico, pa roza zoknčke, pa roza copatke, pa roza rutko, pa po možnosti še roza dudo in voziček user posted image . Jih vidim kar dosti v taki "kombinaciji", pa se mi kar malo smilijo, ko imajo starši tako malo domišljije user posted image (no, enako velja za fantke in "baby blue")

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.2.2007 22:15:16   
majas
Men je prav fino, ko Aljo mal v roza oblečem, se mi zdi prava pupika-ampak ne razumem, kako folk lahko vpraša a maste fantka, a mala čist punčkasto oblečena

to se tudi jaz strinjam...ali pa kaj je punčka??? Ja haloooo... res pa mi je prav že groza ko pogledam in imam vse v roza, a kaj hočemu... so pa vseeno tako luškani ...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.2.2007 23:48:06   
***pika***
Meni gre prav na živce, da je toliko stvari za punčke roza, saj ji roza paše, ampak da je pa vse 'barbi stil' - to pa ne. Zato sem ji v H&M kupila super fantovsko jopico s kapuco Meni se sploh ne zdi fantovska - ji odlično paše. Ha, ha - zdaj me pa spašujejo ali je fantek ali punčka - ko je bila v roza kombinezonu teh problemov ni bilo user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.2.2007 23:52:39   
lelaval
Men je prav fino, ko Aljo mal v roza oblečem, se mi zdi prava pupika-ampak ne razumem, kako folk lahko vpraša a maste fantka, a mala čist punčkasto oblečena

Za mojo so isto spraševali - pa še kiklco je imela oblečeno po pomožnosti. Sem zato skoraj zasovražila dojenčkase oblekice roza barve. Sem ji pač začela kupovat žive oranžne in rumene barve - čisto punčkaste in še z bleščicami.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.3.2007 6:58:04   
srki
Veste kaj pa mene pogreje? Ko v vsaki štacuni vidim na tone oblekc za punčke, vse v roza, iščem normalno barvo za fanta, je ne dobim. Pa tiste živa zelena barva, pa spet z roza vzorcem. Ma jaz ne vem, al sam za punčke delajo, al kaj?

Drugače pa smo tudi mi dobili eno trenerkico, prinesla sta jo tast in tašča, modrre barve, pa glej ga zlomka, ko so z roza narisane neke rožice, gor pa piše....Girls. Itak, da onadva pojma nimata, kaj je to pomenilo, tako da jo šparam za punčkouser posted image .

Moj je takoj pikast raral, ko je to videluser posted image .

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.3.2007 7:53:01   
MALINČICA
Meni so ful všeč rjavi odtenki, pa rdeči, bež... Pa tud vsak vpraša kaj imamo in pol rečejo, da je preveč luštkan za fantka, da ima take nežne poteze, hehe!
Pa ker imamo živo rdečo zimsko vrečo, tudi vsi mislijo da imamo pupo!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?