Miškolin -> RE: september 2003 (9.3.2007 13:46:01)
|
o Mojcab potem imata pa najina dva septembrčka na isti dan rojstni dan! tudi Lara je 12.9. Ja glede moje izkušnje - bila je grozna, ampak kot pravijo takoj pozabiš! In tudi jaz sem, - je le še spomin! Drugič se nisem hotela matrati, sploh po taki izkušnji, pa sem rekla da če se bo začelo naravno, bi naravno rodila, a se je začelo podobno kot prvič - drugič mi je 14 dni prej voda odtekla, sem šla v porodnišnico in nisem bila tudi cm ne odprta - se pravi da bi se spet matrala 12 ur, kot prvič, ko sem se v 12 urah odprla za 3 cm! potem pa odpovedala! Tako da se prosila, ker se bila že napovedana za CR (sicer en teden kasneje) pa so mi naredili CR. In tadrugič sem se veliko hitreje pobrala, naslednji dan že dojila, in hodila - prvič pa ne eno ne drugo! Tudi jaz sem se prvič presekirala, in ker ni šlo sem si 3 mesece pumpala mleko, potem pa nehala! Drugič sem normalno brez zapletov dojila 6 mesecev, potem pa mi je začelo primanjkovati mleka in sem počasi nehala! Prvič smo tudi mi po 6 mesecih začeli spati celo noč, tokrat pa kljub temu da ne dojim, ji ponoči dajem flašo se še zbudi - odvisno od noči, včasih 1x vlasih pa tudi po 3x ali večkrat! Sicer pa naši obe ob polni luni tako meče, da se kar bojim pogledati na koledar kdaj je na vrsti! Ali vaše tudi?? Sicer pa Unnna - čestitke tvoji mali za 1 leto....
|
|
|
|