Medvedka -> Diabetes-part 12 (27.9.2004 11:35:30)
|
Ojla, cukrčke! Sem napisala ful dolgo sporočilo, potem me je pa nekaj iz interneta vrglo, zdaj pa imam! Dobila sem prazen okvirček za novo sporočilo! :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: Tole sporočilo ziher ne bo tako dolgo kot je bilo prejšnje... Skratka... Ajsha, veseli me, da ste si privoščili celo morje, in to za celih 14 dni!!! Upam, da ste se imeli lepo, da ste si odpočili in da ste imeli lepo vreme. Alja, očitno tudi zdaj, ko si diplomirala, nimaš ravno veliko časa, vsaj kolikor lahko sodim glede na količino tvojega pisanja... Kakorkoli že, želim ti pa lepe, lepe cukre, in pa s Tomažičevo se zmeni čim prej... Jaz imam kontrolo 12.10., če boš lahko kaj izbirala glede datuma (kar sicer močno dvomim...). Katja, upam da si si vsaj med vikendom privoščila kaj počitka... Sicer pa upam, da vse laufa - družina in služba. Kinokija, žena, kako kaj? A ste ga v redu zažurali? Iz moje strani pa... Poroka je bila super (vsaj za naju... ;) ), če bi se čas zavrtel nazaj in bi morala še enkrat izbirati kako se bova poročila, ne bi ničesar spreminjala... V soboto je bilo zanimivo, ker smo bili sami mladi in smo se zabavali po svoje, vse skupaj je bil kar en hec, se mi zdi. Ostalim sorodnikom, ki pa so bili prikrajšani za poročno soboto, pa je bilo menda tudi zelo všeč, ko smo se dobili na "poporočnem" nedeljskem kosilu... Ta mala je v soboto tudi nekajkrat kar zažurala v trebuhu, včeraj pa ne vem, a je spala ali le počivala... Upam, da se kmalu kaj bolj ziher javi... Upam, da me Kinokija ne bo spraševala, kakšne cukre sem kaj imela... :( Vsem skupaj želim lepe cukre, pa lep dan še naprej!
|
|
|
|