|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.10.2007 0:10:15   
cv105
ČVEKE !!! user posted image

sem porabila skor eno uro, da sem prebrala vse od današnjega poldneva dalje ... komentiram :

... Tito ... rules ...
... vse, ki športate user posted image  (velja za sex, tek, sex, aerobiko, sex, nočno vstajanje in kar je še takih disciplin) ...

... da se pohvalim ... zlikala enih 6 strojev cunj ... user posted image  ... nemarnica nemarna tega ne delam sproti ...

... da pohavlim sina ... faca je ... sam zdaj je cela bajta njegova in umikam police ... rože ... čevlje ... kable ... skratka začenjam bit redoljubna ... nekaj, na kar je moja mami čakala 28 let ... itak velja, da kdro čaka, dočaka ... user posted image

... nocoj bo deca spala ... je blo pr poročilih in jaz vse verjamem, kar tam povejo ... user posted image

... dost je čvekanja ... nočko ...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12326
13.10.2007 0:15:06   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
... da se pohvalim ... zlikala enih 6 strojev cunj ... user posted image   

Dobr da se ti likalnik ni skuru! Sicer pa user posted image user posted image user posted image . Kdaj pa k men prideš?

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 12327
13.10.2007 0:26:22   
dskubin
... da se pohvalim ... zlikala enih 6 strojev cunj ... user posted image

Jst tudi danes, ups. že včeraj skor 3 ure peglala.
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Dobr da se ti likalnik ni skuru! Sicer pa user posted image user posted image user posted image . Kdaj pa k men prideš?

A da maš še kej?

Zdej pa res grem v horiztontAAA

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12328
13.10.2007 0:30:10   
tejčica
Men nikol robe ne zmanjka!user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12329
13.10.2007 7:01:15   
Anonimen
dobro jutrouser posted image

mi smo ze boljs...pikice izginile...cisto malo se driskamo...tud to upam,da danes-jutri izgine....odkar smo bili bolani noce vec GH oz sploh ust odpret zlicki...sem vecraj spet probala,ko je ze bolj kot ne zdrav pa se kr noceuser posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolanckanim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slavljenckom minulih dni in danasnji slavljenki Lini (Taya85) user posted image user posted image user posted image user posted image

sex odkar se je skrat rodil se nisva v spalnici user posted image

sirenaauser posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12330
13.10.2007 7:25:06   
Anonimen
Ljubljancanke evo lahko si privoscite drive in nakup http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=908

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 12331
13.10.2007 7:35:40   
pocka
Jutro,
ne bom komentirala včerajšnjega večera,ker ste čisto popiuser posted image . Čveeekeeee!!!!!

... da se pohvalim ... zlikala enih 6 strojev cunj ... user posted image  ... nemarnica nemarna tega ne delam sproti ...

dej povej kako dobit voljo za ta podvig, jaz kar odlašam, mi bo moj dal odpoved user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

Ljubljancanke evo lahko si privoscite drive in nakup http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=1&tabid=908

svašta

grem, bom pol kaj več povedala...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 12332
13.10.2007 8:11:00   
tinaaja
ideje za darila za otroke...
http://www.vitacenter.si/sl/Otroski_program/

aja, dobro jutro user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12333
13.10.2007 8:12:29   
amy26
jutrooo

sezam, super da je Ana sama začela spati, jaz imam glede tega tudi srečo, ker Aleks sam zaspi v svoji pojstli že od 11m v bistvu ko je začel v varstvo, je že prej tudi spal po cele noči in tudi sam zaspal sam takrat je bilo pa to stalnica. Spi pa tudi 1x na dan od 12-13 do 3-4 kokr kdaj in seveda sam zaspiuser posted image

tinaaja, GH poskusila sem tudi dati namesto svoje žličke dati prst pa stvar ne deluje, kokr imam v roki posodico in žličko bo s hrano štrajkala ko vidi da nimam nič, takrat bi še mene pojedlauser posted image  

men se je nabralo tudi kup perila tako da grem zdaj likat

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 12334
13.10.2007 8:12:39   
draja
He, he še dobro da sem vam včeraj pol pobegnila spatuser posted image .

No, da vam povem, naša noč je bila od 23-ih do 2-eh obupna (ob 23-ih ugasnem luč, ob 23:07 pa že jokuser posted image ), pol sva se pa do 7:15, ko sva vstali, samo še enkrat zbudili. Očitno mi gre tale razlaga dnevov v tednu kar dobro od rok, ker je zjutraj spala 45 minut več kot zadnje 3 dniuser posted image .

Pa danes je bila zadnja noč brez dragega in koooooomaj čakam, da se danes popoldne vrne iz Portoroža. 4 dni brez njega je bilo čiiiiist preveč.
Uuuuuu pa danes pride moja nona iz Kopra na obisk, ki je baje spet svašta nakupila za mojo princeskouser posted image .

Čestitke Lina!!!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12335
13.10.2007 8:17:02   
tinaaja
uuuuu, nasla sem popolno kombinacijo za k body pumpu (krepitev misic)-u - rpm oz spinnng user posted image za kondicijo. Moje zize ne bodo trpele šokov ob poskokih user posted image user posted image user posted image in se lepo se mi izide na urniku user posted image user posted image user posted image

kati, a gres na triglav user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12336
13.10.2007 8:25:30   
thaiss
Dobro jutro čvekice,
enga kofetka user posted image  za vse k ste pozno v noč klepetale!!!

Naša noč je bla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bi še tako naprejuser posted image
Moja fanta sta še v postelji, gledata motorje jaz pa v miru RRjamuser posted image
Čez ene pol urce bomo odrinli na sonček, kofetek... zakaj je vikend tako hitro mimouser posted image

vse naj naj LINA !!
PATRIK -sibil vse najboljše za 3. rojstni dan pa en velik košek zdravja ti pošiljamo user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 13.10.2007 8:28:39 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12337
13.10.2007 8:33:47   
tejčica
Lina user posted image  za 7 mesecev.

Mi imamo pa danes glavno pobiranje oljk. Pridejo naši Gorenjci in še drugi, tako da bo pestro.user posted image  Pa upam da ne bom zvečer spet 7 al 8 strani imela za prebrat.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 12338
13.10.2007 8:38:09   
tejčica
Seveda čestitke tudi tiletniku Patriku. Pa hitro se pozdravi!user posted image

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12339
13.10.2007 8:46:33   
erna14
jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tole je za vcerej od pol desetih do zdele ste naklofale 5 strani,svasta

no mi smo super spal tamal je mel nosa cistga ponoc sam se vedno kaslja

user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12340
13.10.2007 8:47:09   
erna14
vse naj patrik in linauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12341
13.10.2007 9:06:48   
skačica
jutrouser posted image !

Naša noč je bla user posted image , zato sem jaz še čist zalimana, Iza gospodična pa naprej spijouser posted image . Je celo noč spet visela na zizi, zato mene tako bradavice bolijo, da adijo. Jih bo treba s spet z lanolinom mazatuser posted image
Ampak drugače smo pa danes super razpoloženi, ker je vikend, ati sicer dela ampak samo do 12-ih pol bomo pa kam ušli. Jaz upam, da mi do takrat uspe malo pospravit in posesat, Iza me bo počakala v stajici(full rada noter čiča), jaz bom pa s sesalcem dirkala po bajti.

Drugače pa naš otrok obvlada novo zadevo in sicer ščipanje. Včeraj me je tako v brado uščipnila, da se mi ornk pozna, sem naglas rekla NE in je nehala. Ne vem kaj jo je prijelo.

tejčica- to boste pa imeli veselo. Ponavadi se ob takih delih razvije prava fešta.

tinaaja- s to svojo telovadbo si me čist nakurla, tako da dons takoj pokličem moževo svakinjo in se tud midve spraviva nekam. Na trebušne plese sva pozabileuser posted image , morda pa res spinning, sem že enkrat hodila. Moram se mal pozanimat kaj sploh imajo tle kje v okolici. Ene 2x na teden bi rabila pod nujno.

draja- verjamem, da komaj čakaš, da se tvoj vrne. Jaz sem tud najbolj srečna kadar smo vsi trije na kupu pa ima vsak malo Izo.

likanje- ne likam, če pa že kakšna cunja rabi likalnik pa zlikam preden jo oblečem. Tud mož si majice zlika sam. Srajce so pri nas redko v uporabi. Po svetu ne hodimo zmečkaniuser posted image

Grem počasi mal pospravljat. Š e to se mi ne da pa je zunaj tako glupo vreme, da mi drugega ne ostane

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12342
13.10.2007 9:21:44   
tinaaja
Telovadba - ja res je zakon, samo priznam, da mi je kar tezko brino pustiti in it. Neumno in neosnovano - vem. Ampak ko si tok casa z otrockom, pa kao odpeljes zizo sabo, pa ... grrrr sama sebi grem na zivce, da sploh tko razmisljam. Po drugi strani pa mi sede,da imam spet en cas samo zase. In SEDE, ker me danes bolijo misice, sem ze pozabila na ta filing user posted image user posted image Noro, ko ves, da si nekaj dobrega naredil zase user posted image Aja, edino z vajami za triceps in biceps nisem imela cist nobenega problema - se pozna prenasanje otroka.. O izpadnem koraku pa raje ne bi - skoraj umrla user posted image Pri trebusnjakih pa sem odpovedala, ker se cela koreografija dela z nogami v luftu hahaha itak da so bile moje hitro na tleh... ampak boljs tko kot pa nic, pa za zacetek je boljs brez pretiravanja.

Patrik in Lina - vse naj naj!!

Mi smo pa spali super, brina do 5 - hmmm morda so jo dodatno uspavali  alkoholni hlapi mojega user posted image user posted image Zdaj spet spi ze 45 min user posted image uu ne spi vec, se igra z baby fonom.. sibam

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12343
13.10.2007 9:26:39   
K_a_t_i
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Drugače pa naš otrok obvlada novo zadevo in sicer ščipanje. Včeraj me je tako v brado uščipnila, da se mi ornk pozna, sem naglas rekla NE in je nehala. Ne vem kaj jo je prijelo.

Jst mam špuro od pred 15 minut čez lice user posted image

Tinaaja - nimam pojma, moj je na "izmeničnem" spanju (od 7:20 do 8:20 je dežural) user posted image .

Draja - moja sestra je tud na seminarju v portorožu. Pravniki... user posted image

Spanje - nehali z ukinjanjem prvega joškanja (ob 1h), ker je bla mami kaput. Zdaj vsaj spimo... Zbujamo se sicer 3krat za jest (no, med 6 in 7, ko se zbudi, je zame še nočno hranjenje user posted image ).

Grem ga spat dat, je že sitko.

U, u Lj se počas dela sonce. A JE MOŽEN?!?! Sej še ni 12 user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 12344
13.10.2007 9:31:39   
erna14
fruhtcverge-jaz sem zdele gledala v merkatorju tisti taveci k jih je 6 skup imajo e-je not tamali k so pa tok velki loncki k od lj mlekarn pa nimajouser posted image je tud prodajalka rekla da zato nimajo dolgih rokov uporabe ker so brez konzervansovuser posted image user posted image user posted image umetnih barvil ....kaj menite

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12345
13.10.2007 9:32:01   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Draja - moja sestra je tud na seminarju v portorožu. Pravniki... user posted image   ... SMO CARJIuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa sva bile tudi midve z Živo lani na teh dnevih pravnikov (Živa v trebuščku seveda) in se spomnim, kako sva se lani z mojim menila, da bova naslednje leto tudi midve z dojenčkom zraven šle. He, he pol sva pa raje letos kar doma ostali, ker itak očka ne bi imel nič časa za naju. Ima pa Živa celo potrdilo oz. dve, da je bila lani udeležena na dnevih pravnikov, samo da sta potrdili na imeni Ema in Nik, ker sva imela takrat taki imeni izbrani in nisva še vedela spola. Aaaaah ja, kje so ti časi.

< Sporočilo je popravil draja -- 13.10.2007 9:41:17 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12346
13.10.2007 9:40:14   
tinaaja
U, u Lj se počas dela sonce. A JE MOŽEN?!?!

user posted image user posted image je, je, mi smo ze v nizkem startu user posted image user posted image user posted image

Scipanje - zelooo znano... sploh ji je super, da se med zizanje zagleda v kolobar in pol hop s prstki za bradavico user posted image   Ali pa za vrat, lice,.. zbiraj... pa fotrcka za bradavicke  - ko jo ima v narocju je ravno v taki visini, da ji zmeraj rata ga glih za bradavice prijet user posted image user posted image user posted image men je ful smesno, mojmu pa mal manj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12347
13.10.2007 9:41:54   
tinaaja
kaj menite

pojma nimam .. lj mlekarne rules user posted image user posted image user posted image Sicer pa ne stekam necesa - zakaj imajo toook teh malih skutk z okusom jagode - LM imajo 2 od 6, lumpi pa celo 3 (pri kasiji je notri tudi jagoda user posted image ).. a jim ve date jagodo?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 12348
13.10.2007 9:59:06   
Pikca
Jutro,

ja kwa vam je pa blo včer zvečeruser posted image , sej nimam cajta brat...

Sicer pa ne stekam necesa - zakaj imajo toook teh malih skutk z okusom jagode
zato, ker mal večji - ala naša Živa- jejo sam jagodo, ostale okuse mora pa mami pojestuser posted image

morm hitr se zrihtat, gremo mal ven, se je začel sonček kazat...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12349
13.10.2007 10:01:16   
Pikca
Patrik vse naj naj za 3. rojstni dan! Lini pa čestitke za obmesečnico!

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 12350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?