Žabika -> RE: Marčevke 2007 (12.10.2007 20:07:01)
|
No, jaz bi imela pa nov voziček samo zato, da mi tega ne bi bilo treba spucat.[sm=jezicek.gif] Hana ima vsak dan novo foro pri hrani. Včeraj se je namreč odločila, da ona svoje zelene mešanice - spasiran krompir in blitva ne bo jedla, ker ima ona že okus in ve kaj je dobro. In je nafehtala koščke najinega krompirja z blitvo, seveda soljeno in narejeno na olivnem olju. Pa tudi košček pečene sveže tune je mirno spravila po grlu. Sej vem, da rib še ne sme jest, ampak kako naj to dopovem mojmu, ki trdi, da je Hana pa res že velka punca. No danes se je pa odločila, da bo ona rižolino spila. Je težila, da hoče posodico z narejenim rižolinkotom in ko sem ji jo dala bližje, je nagnila in pila. In popila 60ml, potem pa še 20ml vode čez. Danes sem z zanimamnjem čakala kakec, da najdem včerajšnjo blitvo, a ga ni bilo. Upam, da bo jutri, ker je že dvodnevni mrk v plenici. A je katera poskusila kašice v tetrapaku od Alete? Verjetno bom posksila še to, glede na to, da bi Hana očitno rada pila hrano. Samo kolikor vem, to da je vse tekoče ni najbolje, a ne? No sej ji bom pa zelenjavo po koščkih dala. Mnenja? tinaaja: a nisi rekla, da boš z mano laufala? Zdej si pa v dvorano ušla, jaz moram pa sama km nabirat.
|
|
|
|