Pikca -> RE: Marčevke 2007 (25.9.2007 22:10:34)
|
čer, novica dneva: naš (tamali) otrok je začel JEST[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], se pravi, sam prostovoljno in zavestno odpira usta. Sicer zaenkrat ne mara drugega kot rižolino, pri ampak to mi daje upanje, da bo morda le normalen jedec in nam ne bo treba kot pri Živi za vsak grižljaj izvajat akrobacij. Živa pa... danes za večerjo je pojedla 5 koščkov krompirja in spila deci čaja... kar solidno. Zdravje se počasi vrača. mere naših marčkov - u, so že veliki, Jernejeve mere sporočim 3. 10. ko imamo pregled, sicer pa zihr nima še 7 kil patronažna je k nam prišla kar sama, sicer naj bi jo jaz poklicala, ampak sem toliko časa odlašala, da je kar sama prišla zimski pajacki - kok številko ste pa kupile? A te pajace z zajčki imajo tud za fantke? Imajo to samo v ta velkem ali tudi v ostalih hipermarketih? rokavičke - pri nas niso nobene ostale gor (pri Živi), še najbolj so se obnesli malo predolgi rokavi, da so bile rokice notri skrite dojenje - pri Živi sem imela najprej plan dojit tam nekje do 1 leta ali leta pa pol, potem se pa nekak nismo držali plana... tako, da zdaj nič ne planiram, pač ko se mi bo zdel Jernej zrel za odstavljanje, bomo postopno nehali. uf, tale rižolino pred spanjem ni bla dobra ideja, se je že 3. zbudu...
|
|
|
|