Žabika -> RE: Marčevke 2007 (22.9.2007 21:25:27)
|
No tko, sem mislila, da se bom za en teden poslovila od računalnika in RR, ampak ni bilo nič s tem. Ko sem imela že vse spakirano, pride moj in reče, da kam pa milsim laptopa dat. In sem rekla, da bo doma ostal. O ne to pa ne, kaj boš pa počela, ko bom jaz na konferenci. No ja, s Hano se bom ukvarjala. Pa da ne, da ga rabim, da je wi-fi v hotelu in da ga bo on v kufer dal. Ja no, potem nej ga pa troga. In ga je, in zdaj ga imam in seveda sem tudi na RR prišla se malo javit. Najprej tole: sedim na balkonu v kratkih rokavih in kiklici, poslušam glasbo morja in gledam luno. Moj je na welcome party-ju, Hana pa seveda spi. Tako luštno posteljico so ji naštimali, da sem jo z veseljem položila notri. Najprej je pol ure nekaj meditirala z rjuhco in igračami, potem pa zaspala. Jaz pa še malo ponetam, potem pa po dolgem času skočim v banjo. Uf kako bo pasalo (doma nimamo tako velike kopalnice, da bi imeli notri še banjo). Potovali smo odlično. Od doma do Zagreba je Hana spala, na letališču je bila budna in animirala ostale potnike, med vzletom pa je malo pojedla in zaspala. Predno smo se začeli spuščati se je zbudila in z vriski pospremila pristanek. Pilot je bil vesel! [sm=jezicek.gif] Svit: lupčka! Mami pa reči, da bi ti lahko vsak dan malo torte dala, ne pa da se žlahta neki grupira. ANJA: a to Boru že kaj daješ GH?
|
|
|
|