tinaaja
|
Ojla, joj, sploh ni vec casa za prebrat vse Tekica,pri nas se tud dojimo na eno zizo dokler vlece, nimam omejitve, pol pa vecinkorat se na drugi, ce ne takoj pa po previjanju. Obcutek imam da je v desni zizi ful vec mleka, ker takrat prav golta na veliko, no drugace vlece kot na levi. Jjasna, imas pravega frajerja na katerem oddelku si lezala? Zabika - ima pa vas kuza zanimivo ime Z medicinskega vidika ... Nasa zmeraj bolj voha Brino, pa ful čekira kaj dogaja ... Bolj previdni bomo morlai biti,ko se bodo malcki plazili, ker bo rep nevaren pa se nasa nima filinga za njeno velikost in tezo. Misli, da je ena mala pikica, ne pa 45 kg donda Mene tud boli spodaj kot da bi imela vse se razstelano,kot razrahljano.. Kr_enamami, morda neumno, ampak kaj pa ce probas se z nastvaki - pri nas prakticno ne podiramo kupcka, ker zgleda ne gre nic zraka v buso,ker se tko in tok prisesa na nastavek No ne vem... Z nastavaki je v bistvu podobno kot po flaski za otroka.. Mi si se vedno pomagamo z nastavki, ker brez ne gre, enostavno se ne prisesa. Zal, ampak boljs tko.. Sprememba fouma je tud mene mal iz tira vrgla, preden sem ugotovila, da imam ZS,... Mal je nejasno vse skupaj, ampak se bomo privadili. Dolgolaska, meni so rekli v P, da lahko pri jutranjem umivanju na mokre roke kanem par kaplic olja in to razmazem po pikici. Za stopala pa je patronazna rekla, da naj jih kar s haldilnim mazilom namazem. Popek - kako je s tem? Najprej odpade krn - pri nas visi na pol mm nitki, pa ne upam odtrgat.. A pol se se to susi al kako? Sonchek - dobro opravite pri pediatru jutri - pa sporoci, kako je slo vms - ja ful lepo, da sta starejsa otroka tko lepo sprejela malecko Mala klice...
|