|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako vam gre pri partnerstvu, če je partn...
2.3.2007 8:38:09   
caillou
Jaz sem 12 let mlajša od mojega, pa se mi to ne zdi nekaj strašnega.

Če vama uspeva, super, drugače pa moraš vedet, da si ti pri dvanajstih letih že počela ohoho stvari, on se je pa šele iz levega v desnega.... No, ampak če štima, štimauser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.3.2007 13:26:10   
VERONICA
Nejar, eno ti moram povedati o tvojih znancih: če bi ona zdaj imela 10 let manj bi jih pa čez 10 let imela 42 in potem bi spet bila na istem. In lahko si prepričana da njen mož tudi tebe čez 10 let ne bo gledal. Mu boš prestara!

Aja mi smo ženske neumne ker/ko padamo na moške kateri padajo na naš izgled=mladost... Ker to je tako minljivo!

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.3.2007 17:42:41   
ema79
midva sva z mojim 13 let narazen (jaz 27, on 41), pa nama super laufa!

Življenje je lepo....

(odgovor članu VERONICA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.3.2007 15:33:30   
Skratek46
No,da povem še jst eno verzijo. Poznam eno punco,ki se je noro zaljubila v tipa ki ima 46let-ona jih ima 23.On ni poročen ne premožen pa se nenormalno ljubita. Čeprav verjamem,da bo hudo kasneje,ampak še vedno mislim da ljubezen ne pozna let
user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.3.2007 15:43:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Moj mož je 22 let starejši od mene.
Kot sem že enkrat omenila, jaz se pri seksu malo bolj potrudim, on pa denarnico bolj na široko odpira.
Nama kar gre, se ne morem pritoževat.

sori, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
7.3.2007 9:50:13   
Dadi
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Jaz sem 12 let mlajša od mojega, pa se mi to ne zdi nekaj strašnega.

Če vama uspeva, super, drugače pa moraš vedet, da si ti pri dvanajstih letih že počela ohoho stvari, on se je pa šele iz levega v desnega.... No, ampak če štima, štimauser posted image .

Ejla ona je 12 let mlajša.......user posted image ...ona je iz levega v desnega skakala....tko ko jestuser posted image

No tudi midva z možem sva 12 let razlike...Sploh se ne pozna, razen pri tem, da ima on že več kot 10 let delovne dobe, jaz pa par mesecevuser posted image . Drugače pa se včasih tko mal hecava, kaj vse je on počel, ko sem jaz še v pleničke lulala, pa se zezava o tem, da bi me on lahko čuval, pa tko...Nama je lušno, kaj bo, bomo pa še videli.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.3.2007 10:22:41   
Pikca
Dobro nama gre, čeprav sva bližnje na začetku mal šokirala, glede na to, da bi bil po letih lahko moj fotruser posted image . Še vedno sva zaljubljena, pričakujeva drugega otroka... lepo nam je in radi se mamo.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.3.2007 11:43:57   
filipinka
No, pri nas je pa malo drugace! Moj je 4 leta mlajsi od mene!user posted image  Od zacetka me je malo motilo, zdaj po osmih letih pa cisto nic vec!
Vedno mi je bla finta, da ce bi se takrat, ko se je rodil, poznala, bi ga jaz 4-letna punckauser posted image  furala z vozickom!
Z mano je 17. leta. Upam, da ga ne bo zacelo kdaj trgat! Mislim, da ne, ker je cisto druzinski tip-druzina je zanj sveta!
Pardonuser posted image , ker ne morem pisat sumnikov!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.3.2007 0:22:32   
Anonimen
Med mojima starsema je 8 let razlike (oci starejsi) in sta porocena ze 27 let in pol, tako da ocitno laufa, ne? user posted image  

Med mano in user posted image  je ista razlika (ok, pol leta vec) in po enem letu pa pol, glede na to, v kakih razmerah sva, super .. user posted image  On mal bolj otrocji za svoja leta, jaz pa mal bolj resna, pa je. Razlike sploh ne opazim .. razen tega, da moram jaz trpet v soli in da on zadnje case rabi obcutno vec spanja, kot jaz user posted image  

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?