Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako vam gre pri partnerstvu, če je partn... 2.3.2007 8:38:09
|
|
|
|
caillou
|
Jaz sem 12 let mlajša od mojega, pa se mi to ne zdi nekaj strašnega. Če vama uspeva, super, drugače pa moraš vedet, da si ti pri dvanajstih letih že počela ohoho stvari, on se je pa šele iz levega v desnega.... No, ampak če štima, štima .
|
|
RE: Kako vam gre pri partnerstvu, če je partn... 2.3.2007 13:26:10
|
|
|
|
VERONICA
|
Nejar, eno ti moram povedati o tvojih znancih: če bi ona zdaj imela 10 let manj bi jih pa čez 10 let imela 42 in potem bi spet bila na istem. In lahko si prepričana da njen mož tudi tebe čez 10 let ne bo gledal. Mu boš prestara! Aja mi smo ženske neumne ker/ko padamo na moške kateri padajo na naš izgled=mladost... Ker to je tako minljivo!
|
|
|
|
RE: Kako vam gre pri partnerstvu, če je partn... 3.3.2007 17:42:41
|
|
|
|
ema79
|
midva sva z mojim 13 let narazen (jaz 27, on 41), pa nama super laufa!
|
|
RE: Kako vam gre pri partnerstvu, če je partn... 6.3.2007 15:33:30
|
|
|
|
Skratek46
|
No,da povem še jst eno verzijo. Poznam eno punco,ki se je noro zaljubila v tipa ki ima 46let-ona jih ima 23.On ni poročen ne premožen pa se nenormalno ljubita. Čeprav verjamem,da bo hudo kasneje,ampak še vedno mislim da ljubezen ne pozna let
|
|
|
|
RE: Kako vam gre pri partnerstvu, če je partn... 6.3.2007 15:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuala Moj mož je 22 let starejši od mene. Kot sem že enkrat omenila, jaz se pri seksu malo bolj potrudim, on pa denarnico bolj na široko odpira. Nama kar gre, se ne morem pritoževat. sori, ampak
|
|
|
|
RE: Kako vam gre pri partnerstvu, če je partn... 7.3.2007 9:50:13
|
|
|
|
Dadi
|
IZVIRNO SPOROČILO: caillou Jaz sem 12 let mlajša od mojega, pa se mi to ne zdi nekaj strašnega. Če vama uspeva, super, drugače pa moraš vedet, da si ti pri dvanajstih letih že počela ohoho stvari, on se je pa šele iz levega v desnega.... No, ampak če štima, štima . Ejla ona je 12 let mlajša....... ...ona je iz levega v desnega skakala....tko ko jest No tudi midva z možem sva 12 let razlike...Sploh se ne pozna, razen pri tem, da ima on že več kot 10 let delovne dobe, jaz pa par mesecev . Drugače pa se včasih tko mal hecava, kaj vse je on počel, ko sem jaz še v pleničke lulala, pa se zezava o tem, da bi me on lahko čuval, pa tko...Nama je lušno, kaj bo, bomo pa še videli.
|
|
RE: Kako vam gre pri partnerstvu, če je partn... 7.3.2007 10:22:41
|
|
|
|
Pikca
|
Dobro nama gre, čeprav sva bližnje na začetku mal šokirala, glede na to, da bi bil po letih lahko moj fotr . Še vedno sva zaljubljena, pričakujeva drugega otroka... lepo nam je in radi se mamo.
|
|
|
|
RE: Kako vam gre pri partnerstvu, če je partn... 8.3.2007 11:43:57
|
|
|
|
filipinka
|
No, pri nas je pa malo drugace! Moj je 4 leta mlajsi od mene! Od zacetka me je malo motilo, zdaj po osmih letih pa cisto nic vec! Vedno mi je bla finta, da ce bi se takrat, ko se je rodil, poznala, bi ga jaz 4-letna puncka furala z vozickom! Z mano je 17. leta. Upam, da ga ne bo zacelo kdaj trgat! Mislim, da ne, ker je cisto druzinski tip-druzina je zanj sveta! Pardon , ker ne morem pisat sumnikov!
|
|
|
|
RE: Kako vam gre pri partnerstvu, če je partn... 9.3.2007 0:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Med mojima starsema je 8 let razlike (oci starejsi) in sta porocena ze 27 let in pol, tako da ocitno laufa, ne? Med mano in je ista razlika (ok, pol leta vec) in po enem letu pa pol, glede na to, v kakih razmerah sva, super .. On mal bolj otrocji za svoja leta, jaz pa mal bolj resna, pa je. Razlike sploh ne opazim .. razen tega, da moram jaz trpet v soli in da on zadnje case rabi obcutno vec spanja, kot jaz
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?