ronja
|
Hm, te razumem, res je malo zgodaj;) Jaz mu ne bi po enem mesecu upala rečt, če bo kaj finančno prispeval v stanovanje, ker bi lahko narobe vzel, ampak po drugi strani pa ga ti poznaš in veš, koliko sta se že o tem pogovarjala. Baje grejo kasneje te stvari hitreje... kaj pa če ga recimo za zečetek samo vprašaš za mnenje, ideje, pa potem, če bi bil pripravljen kdaj ti pomagat pri delu, recimo "čuvat delavce", ali jim odnest malico in take stvari, da si bosta uredila svoje stanovanje, finančno podporo pa naj rajši sam predlaga, ko se bo on tako ziher počutil... Da ga ne bi po nepotrebnem prestrašila... Čeprav sem mogoče jaz preveč cagavec v teh zadevah, ampak jaz bi tako naredila. ker je fino, ko si skupaj planiraš, kako bosta kaj naredila, tega se ne splača zamudit... Recimo, ga vprašaš, kaj se mu zdi boljše, da je v predsobi taka omara ali barvaste stene ali ... in kako bi on rajši imel, saj bo verjento nekoč tu živel... In potem ko že bosta idejno premlevala, bo verjetno sam hotel sodelovat tudi na drugih nivojih, sploh če bi si ti sama kake njegove ideje ne mogla privoščit, recimo... Kako masažno kad, recimo,hehe, če bi se za to zagrel... Je pa dejstvo, da če boš obnavljala sama, potem boš naredila po svoje in ti ni treba upoštevat njegovih želja, ampak se on ne bo počutil tako doma, kot če bosta obnavljala skupaj, ga boš upoštevala in bosta delala kompromise in delila stroške. Meni se zdi druga varianta boljša, vendar pa naj pride do nje čim bolj spontano, seveda se je pa treba zmenit;)
|