NOVO NA TRŽIŠČU (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 10:35:33)

Italijanska firma FOPPAPEDRETTI je dala na tržišče analizator joka dojenčka8) WHAY?CRAY.Pravijo da v 20 sekundah analizira jok otroka,tako da veš kaj mu je in zakaj jok.No tehnologije izdelka ne bom razlagala.ker je komplicirana.Vsi tisti spominski čipi ki so notri so zapleteni.V glavnem,od sedaj bodo mamice vedele:zmeden:ali je njihov pikec lačen ali polulan ali pa se hoče samo crkljati.Se sprašujem kam gremo,morda pa bodo iznašli tudi pleničke ki se same očistijo:zmeden::zmeden::ups::)-

puncica -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 10:49:13)

To pa ne verjamem, saj vsak otrok je unikat, kako bodo vse joke prepoznal:zmeden:

Anonimen -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 11:05:27)

puncica tehnologija je napredna.Malo težko mi je prevesti strokovne izraze v slovenščino.Bom poskusila:piše da ima v spominu univerzalni vzorec joka ,ki so ga izluščili v zvokovnih laboratorijih(prej so pač posneli večje število jokov dojenčkov)nekaj takega no,da so izluščili jokce,ki so jih zaznali pri večjem številu otrok.Ufff.sem rekla da je zapleteno razlagat,če nisi od foha..:zmeden::zmeden::)-8)

Tina15 -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 11:12:53)

Še ena potegavščina,če mene vprašaš.Tko kot je rekla punčica,vsak otroček je univerzalen in to se mi zdi res znanstvena fantastika.Mislim,da vsaka mamica zelo hitro loči jok svojega otročka in takšne naprave ne potrebuje. :)

Nogavička -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 11:13:09)

Tudi meni se zdi malo za lase privlečeno. Saj se da marsikaj ugotoviti, samo da bi tehnologija zamenjala mamino uho in srce - močno dvomim.

L.p.

Tea

TARA in MAJ -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 11:13:21)

bla :)-bla:)-bla.

pika8 -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 11:48:25)

:((:)-Najboljši analizatorji joka smo kar mamice same.Če bi hoteli izdelat,kako tako napravo,bi jih morali naredit za vsakega otročka posebej,ker so si otroci hudo razl. in se vsak joka drugače.Spet hočejo nasankat starše,ki hočejo svojim otrokom nudit,kar se sploh da.

asso -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 12:02:42)

Neva6 kje pa si to zasledila? Ali na internetu? Prosim povej mi link, da si malo preberem kar v originalu.

Hvala asso

Anonimen -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 14:33:38)

ne vem če boš kaj razumela saj je v italijanščini,ampak vam bom vseeno posredovala naslov

http://www.foppapedretti.it

ime v it.,pa je "Perchepiango?",verjamem pa da vsaka mamica ve sama zakaj :duda: joče.in tako kot trgovci morajo tudi izumitelji imet delo,se vam ne zdi?:)-:)-lp,neva

Anonimen -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 14:35:54)

za tiste ki ne razumete italijansko,kliknite BAMBINO,pa vam bo odprlo vse kar imajo za otroke.

Anonimen -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 15:00:38)

asso je iz primorske, tko da razume:)-

Zanimivo. Sej to so prej že naredili za analizirat pasji lajež:)-:)-:)-hihi...

asso -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 15:10:23)

Oj rubica, ti pa res držiš vse v glavi.

Lep pozdravček asso

Anonimen -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 16:03:12)

prevod je bil namenjem tistim ki ne razumejo.:bravo:

Dadi -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 18:30:01)

Hm..malo me spominja to na tiste analizatorje pasjega lajanja.. No jest sama osebno trdim da mame že vemo kaj in kako nam z jokom sporočajo otročki.:) pomoje je še ena nategavščina.

* -> NOVO NA TRŽIŠČU (27.9.2004 20:10:18)

Še malo pa ne bomo rabile rojevati..kot po tekočem traku bodo prihajali otročki...kot pri prtljagi na letališču..hehheheh!

Bi pa poskusila to novo zadevo..zakaj pa ne, čeprav že vem kaj pomeni jok jokec ali ipični jok itd...9nebesa

Annny -> NOVO NA TRŽIŠČU (28.9.2004 23:37:04)

Hm, meni se pa zdi čisto možno...Najbrž res obstaja določen 'vzorec' joka pri zelo velikem številu dojenčkov- ampak ni je čez 'mamino analizo':)-
Izdelke imajo pa zelo lepe, sploh so mi všeč tiste pisane omare in posteljice9nebesa.

Stran: [1]