Anonimen -> RE: Soudeležba fanta pri prenovi (6.3.2007 16:12:52)
|
1. Še predno si spoznala njega si se odločila, da izpelješ prenovo hiše-stanovanja. Predvidevam, da potem denar ni tolikšna ovira, če si se za projekt odločila. 2. Po enem mesecu je vsak fant odprt, ljubeč in izredno pošten.... kakor ti navajaš. 3. Pogovori o družini, otrocih, poroka so vsekakor dobrodošli in verjamem, da si to oba nekoč želita, prej ali slej. Ampak je bil to le pogovor o skupnih željah NEKOČ ali v BLJIŽNI prihodnosti. 4. Glede financ ga jaz nikakor ne bi spraševala, niti NE BI ŽELELA, da bi denarno prispeval k projektu (glej mojo prvo točko), ker se mi zdi, da je mesec dni pa vseeno premalo, ne glede na zaupanje, ne glede na zrelost obeh. Lahko pa ti pomaga pri sami ideji - organizaciji dela ter fizično. Da pa se ne bi počutil na koncu tejec v hiši, pa vključi tudi njegove želje v opremljanje prostorov ter njihove postavitve. Če boš videla, da vama zveza res gre tako gladko kot prvi mesec, potem lahko on prispeva denar naknadno za fasado, okolico hiše,... saj ne boš vsega renovirala naenkrat. Lp
|
|
|
|