ksenjak -> RE: odločba komisije (1.3.2007 9:04:23)
|
Imrcel, Žarnica - nekje v 5. mesecu nosečnosti sem dobila kar hudo gnojno angino pa sem bila na bolniški 1 mesec, potem pa sem pri ginekologu zaprosila za papir, na podlagi katerega bi si boniško lahko podaljšala, glede na to, da sem se vozila v službo vsak dan iz Šentjurja v Ljubljano (terensko delo) pa mi kot sem že napisala na Zavodu prošnje niso odobrili, češ, da z mojo nosečnostjo fizično ni nič narobe. Potem pa do konca nosečnosti nisem šla več v bolniško. Na papir sem se pa lahko zgovarjala, ker nisem živela na naslovu, kjer imam stalno prebivališče, temveč na drugem naslovu v najemniškem stanovanju in sem pač rekla, da so me o prispelem listku prepozno obvestili. No, vsaj tu pa ženska ni komplicirala. Je pa tudi res, da sem se tisti mesec, ko sem bila na bolniški, prva malo ustrašila, ko sem plačo dobila (bi mi kar precej vplivalo na višino porodniške, če bi še ostala doma). Tako da mi je bilo potem, vsaj s finančnega vidika bolje, da sem še malo zdržala in do konca hodila v službo. In to počnem tudi danes, ko sem v 5. mesecu nosečnosti. Lp
|
|
|
|