Mamathea -> RE: novembrke (16.5.2007 21:53:38)
|
Lepo pozdravljene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] Javljam se tudi jaz, ki sem vceraj imela NS. Otrocek ima vse okoncine, nosna kost je vidna... Rezultat pa 1:6188, kar je ok. Je pa bil otrocek bolj miren in se ni hotel prevec premikati, tako, da tudi spola nismo videli. So pa slikce cudovite in so nama jih zapekli tudi na Cd. Tudi moj mozek je bil z mano in je bil navdusen nad slikcami in nasploh nad majhnim bitjecem, ki se razvija in razvija. Mamuska in vse ostale, ki ste tudi uspesno opravile NS iskrene cestitke. A je se katero bolelo v trebuscku po NS? Meni je ginekolog tako mocno pritiskal z ultrazvokom na trebuscek, da me je potem kr malo bolelo, ampak je na srco bolecina hitro izginila. Drugace pa pocasi bo ze slo, slabosti so se tu in tam prisotne, se posebej zvecer. Pa tudi utrujensot je se vedno prisotna, zato se pocasi odpravljam spanckat. Kako ste kaj za srecanje? Ste se mogoce ze kaj pripravljene dobiti v Lj? Lepo se imejte, uzivajte z busiji in pozitivno razmisljajte. Pozdravcek
|
|
|
|