murencek -> RE: novembrke (9.5.2007 11:40:22)
|
Živjo! TINTIN, kokr sem prebrala v knjigi od Pušenjaka (poglavje okol 14t oz. 16t), odsvetuje kadarkoli v nosečnosti spolne odnose: - nizkoležeča posteljica - če imaš nenehno bakterijska vnetja v nožnici - če je šibek maternični vrat... (Še ene 3-4 alineje se pa ne spomnim). Tolk v vednost. ŽIRAFA 76, ja, res hudič. Tle nimam kej dodati in nakladati, da bo vse v redu. Kar bo, pa bo - in na vse je treba biti pripravljen oz. vse možnosti sprejeti. Midve s sestro sva zihr enojajčni, samo sva bile vsaka v svojem ovoju. Sva bile pa tudi prekmalu rojene (7 mesecev). Imele sva shizo (notranji razcep ustnice - luknjo na nebu v ustih) - operativno so to rešili. Potem je dvojčica fasala še eno bakterijo (klicenosec je bila sestra preko rok v inkubatorju), jaz sem imela zlatenico (pol mi je en darovalec daroval vso kri, ker je bila moja zanič). Skratka, napovedi so bile črnoglede. Tudi govorili nisva dolgo časa (pri 2 letih sva začeli neki jecljati - pol sva se pa redno hodili učiti govorjenja). No, po vsem tem sva danes dale čez OŠ (vedno odlične), tudi SŠ sva pregurale in faks. Tko da starši še sedaj komaj verjamejo, da sva bili nekoč tako nebogljeni, danes sva pa pravi babi!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Zgodbo sem povzela zato, da boš videla, da še tako črno lahko postane svetlo. (Res pa je, da bi s sestro lahko končale slabše). Film imam jst posnet doma (1x so bili dokumentarci na TV-ju). Sam moram najti videokaseto (če jo še imajo), ko bom hodila mimo. Vsem nam želim lep dan!
|
|
|
|