gruška -> RE: novembrke (18.4.2007 13:49:04)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] Evo spet mene, sem ravno s sprehoda, pa preden grem skuhat kosilo še malo skočim na RR, ker drugače nisem nič na tekočem... Zadnjič nisem en teden brala, sem rabila dve uri, da sem vse nadoknadila....... Maks, vidiš kako so različni vrtci. Jaz bi 100x raje sama naredila torto in jo prinesla, pa je ne smem... Murencek, verjetno si tudi pri meni zasledila streptokok in zdaj te zanima kako je s tem. Jaz sem po naši nesreči prebrala veliko o tem in tudi v porodnišnici so mi že po porodu razložili zdravniki in še moja G. Rekli so, da je to približno tako, kot herpes - veliko ljudi ga ima, a ne izbruhne pri vseh. Moja sošolka ga je imela pri treh nosečnostih, pa je pri porodu dobila posebno inekcijo in je bilo vedno vse uredu (med nosečnostjo pa ni imela težav, sploh ne vem kako so ji odkrili streptokok). Jaz sem pač imela to smolo, da sem dolgo krvavela in je v to krvavitev prišla bakterija, ki jo lahko dobiš kjerkoli ( G. mi je rekla, da si jo lahko vneseš tudi z WC papirjem ). Ampak, dokler je nosečnost normalna, brez krvavitev in izcedkov, ni panike. V bistvu brisa na bakterije ne jemljejo nikoli, razen če, tako kot sem jaz, res dolgo časa krvaviš. Posebej pa me je G. opozorila, da med nosečnostjo zdaj ne smeva imeti nobenega oralnega seksa, ker je največ bakterij v slini obeh. Ne sekiraj se, meni so zdravniki rekli, da je verjetnost za to, kar se je zgodilo nam, zelo zelo majhna. Ta bakterija je sicer zelo nevarna, ampak jo antibiotik (penicilin) takoj uniči. Jaz pa sem imela še to smolo, da sem alergična na penicilin in so mi dali neke nadomestke, ki pa niso prijeli... Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj! Ne razmišljajte o tem, ker je škoda živcev in časa. Raje uživajte s svojimi bušiji in razmišljajte pozitivno, o.k.? Zdaj grem pa kuhat........ Pa-pa
|
|
|
|