murencek
|
Pozdravljene so ! Moram javiti, d sm bla dons na UZ in je pokazal, da je se je mali kr dobro prijel . Sem videla, da je bil kr zivahen (je skoz gibal roko gor in dol) - upam d ne bo hiperaktivni - se hecam. PROSIM PA ZA NASVET. Dejte povedat, al naj ostanem v bolniski al ne? Kot veste, sm mela lani 2 ss (sta se scistila naravno, ker sta bila oba bolj zgodaj). Zdej sm bila pa do danes v bolniski (seveda ob tabletih Dabroston in ob folni kislini). No, v tem casu so se slabosti omilile, sm bla pa res VSESKOZI DOMA. Tud po obiskih domov nisem sla zaradi voznje (v 1 smer vzame 1 uro ali 2 uri, ce greva se k fantovi mami). V sluzbo pa tud nisem hodila, ker je dalec cca 62 km v 1 smer. Vcasih sm sla z direktnim busom, vcasih z avtom. Ja, ucim v soli. Sem razrednik 2. razreda in ni tko simpl siht k nekateri mislijo. 1x tedensko sem nujno do 16.30h v soli, pol so pa nadomescanja, pa sestanki, pa projekti, pa gov. ure (takrat drzimo rekorde ostajanja v soli, saj smo za nekatere starse kot terapevti)... No, zdej mi je pa g rekel, d grem lohk po obiskih, na sprehode po ravnem (kolikor zelim) in d je odlocitev na meni, ce hocem iti nazaj v sluzbo. Ze 3 kolegice so mi svetovale, da rajsi ne. K otrok je pa le otrok. In da naj se spomnim, da je v sluzbi prav stresno. Lohk se tud kaksen otrok zaleti vame... No, jst sm ze pozabila na to v zelji d bo dons vse OK. Kaj vi svetujete? No, oci od pa ni sel dons z mano, k je imel v sluzbi nenapovedan sestanek. Tko d mi je kr malo zal. Upam pa, da bo sel naslednjic z mano, pa se na NS. LP in se beremo!
|