murencek -> RE: novembrke (27.3.2007 10:35:59)
|
afnica mala, tudi jaz socustvujem s tabo. In sem v mislih s tabo! Lani sem imela 2 ss. Potem sem se pa ze psihicno zacela pripravljati na to, d bom morala iti enkrat k g na preiskave, da mi pove, kaj je narobe. No, zdej sem spotoma 3. zanosila, pa sem planirala dopust kot ce ne bom zanosila. In ko sem 3. izvedela, da sem noseca, sem bila v stresu, ker sem skoz cakala, kdaj bo rdece perilo. Potem sem imela 3 dni bolecine na D spodnji strani trebuha. Bala sem se, da bo slo spet vse po zlu, in da ni slucajno izvenmaternicna. Potem sem poklicala g, in me je predcasno sprejel v porodnisnico. Blo je vse OK (mam le 2 cisti). Dal me je v bolnisko in tablete Dabroston. Zaenkrat sem v redu in imam rekord v nosecnostih (tece 9. teden). Ceprav sem dobro in vecina prijateljev, sodelavcev navija zame in upa na dober konec, imam vseeno rezervo tudi tokrat. Tako se ne razmisljam niti o imenih, niti o potrebscinah za dojencka... Tudi po trgovinah in netu ne brskam ne o tem. Si mislim, ko bo cas, se bom lotila. Kajti pri prvih dveh nosecnostih sem ze takoj delala take plane za imena..., potem sem bila pa tako zalostna. Ja, res si na dnu, ko imas ss! Jst sm si rekla, da ce bo tokrat ze 3. splav, bi se sla kar sterilizirat. Nisem imela vec volje se boriti. Hotela sem se kr vrzti v kariero in potlaciti svoje strahove, zelje. Vemo pa vsi, da to nikamor ne pelje! Moj nasvet... Ne vem, zivi dalje, seveda seksaj brez zascite, a nikar panike glede ovulacijskih dni. Jst k sreci se nisem bila tako na koncu z zivci, da bi stela dneve (priblizno sem vedela, kdaj, me je pa tudi M zafrkavala po 2 ss, tako d res nisem mogla vedeti, kdaj bo naslednja ovulacija). Sem pa zacela nacrtovati bolj sport pri sebi, d bi se zamotila. Zaenkrat je pri emni srecen konec. Morda sta bila prejsnja ss nekaj naravnega. Tako da kar pogumno naprej! Zapomni si, "KAR TE NE ZLOMI, TE UTRDI!". LP in se beremo
|
|
|
|