|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
27.3.2007 10:35:59   
murencek
afnica mala, tudi jaz socustvujem s tabo. In sem v mislih s tabo!

Lani sem imela 2 ss. Potem sem se pa ze psihicno zacela pripravljati na to, d bom morala iti enkrat k g na preiskave, da mi pove, kaj je narobe. No, zdej sem spotoma 3. zanosila, pa sem planirala dopust kot ce ne bom zanosila.
In ko sem 3. izvedela, da sem noseca, sem bila v stresu, ker sem skoz cakala, kdaj bo rdece perilo. Potem sem imela 3 dni bolecine na D spodnji strani trebuha. Bala sem se, da bo slo spet vse po zlu, in da ni slucajno izvenmaternicna. Potem sem poklicala g, in me je predcasno sprejel v porodnisnico. Blo je vse OK (mam le 2 cisti). Dal me je v bolnisko in tablete Dabroston. Zaenkrat sem v redu in imam rekord v nosecnostih (tece 9. teden).
Ceprav sem dobro in vecina prijateljev, sodelavcev navija zame in upa na dober konec, imam vseeno rezervo tudi tokrat. Tako se ne razmisljam niti o imenih, niti o potrebscinah za dojencka... Tudi po trgovinah in netu ne brskam ne o tem. Si mislim, ko bo cas, se bom lotila.
Kajti pri prvih dveh nosecnostih sem ze takoj delala take plane za imena..., potem sem bila pa tako zalostna.
Ja, res si na dnu, ko imas ss! Jst sm si rekla, da ce bo tokrat ze 3. splav, bi se sla kar sterilizirat. Nisem imela vec volje se boriti. Hotela sem se kr vrzti v kariero in potlaciti svoje strahove, zelje. Vemo pa vsi, da to nikamor ne pelje!
Moj nasvet... Ne vem, zivi dalje, seveda seksaj brez zascite, a nikar panike glede ovulacijskih dni. Jst k sreci se nisem bila tako na koncu z zivci, da bi stela dneve (priblizno sem vedela, kdaj, me je pa tudi M zafrkavala po 2 ss, tako d res nisem mogla vedeti, kdaj bo naslednja ovulacija). Sem pa zacela nacrtovati bolj sport pri sebi, d bi se zamotila.
Zaenkrat je pri emni srecen konec. Morda sta bila prejsnja ss nekaj naravnega. Tako da kar pogumno naprej!
Zapomni si, "KAR TE NE ZLOMI, TE UTRDI!".
LP in se beremo

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 401
27.3.2007 10:43:27   
tintin
Afnica mala, tudi meni je žal...Sama sem imela lani aprila izvenmaternično in sem rabila skoraj 1 leto, da sem prebolela - v smislu, da sem si končno rekla, da bo kar bo in nisem bila več jezna na vse nosečke, otročke, ki so hodili mimo mene...In ja tudi jaz sem snovala alternativne načrte za življenje brez otrok, nameravala sva se celo seliti v UK...daj času čas.
Jaz imam pa jutri UZ in me je malo strah. Prejsnikrat je bilo vse ok, srči je bil, ampak občasno imam še zmer rjavkast izcedek...približno enkrat na teden...držite pestiuser posted image
Sicer pa sem noro utrujena, danes sem spala celih 12 ur....
slabosti pa kraljujejo popoldan.
lp vsem.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 402
27.3.2007 10:48:11   
ur+sa
jutri grem na pregled že zaradi trebuha, in potem se bom z G pogovorilaa.... upamo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

hvala vam za oporo..otroka si želim, želim si pa tudi da bi bili družinauser posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 403
27.3.2007 10:49:08   
nemrak
user posted image user posted image
TANTRA, jaz sem danes poklicala in imam datum 28.4. Rekla pa je, da je 14 dni ni. Tko, da ne vem kaj naj naredim.
Razmišljam tudi o Pušenjaku, pa se mi ni za vozit v lj, ker bom tako šla kasneje na AC tja in bom takrat prosila za njega.

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 404
27.3.2007 11:03:03   
tintin
vidim, da se že nekatere na NS naročate...no jaz bom počakala jutri potem se bom pa tudi počasi naročila....nevem pa še kam: ali bi šla k Pušenjaku ali v Domžale...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 405
27.3.2007 11:03:05   
TANTRA
Oj, nemrak, kako imaš datum 28.4????Saj je sobota??? A se je sestra zmotila???
Jaz bom poklicala čim dobim vezo ti sporočim!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 406
27.3.2007 11:10:58   
afnica mala
Murencek in vsem ostalim hvala vam.  Res pomagajo vaše izkušnje in dobre misli. Murencek to sem vesela zate. Drži se!!  Jaz če pridem do 9 tedna bom že ful vesela. Ja glih začneš vse planirat in se že ful veseliš, tokrat je pa še tako naneslo, da jih veliko ve in se še slabš počutim oz. kar bežim pred njimi.  V četrtek imam g. pa upam, da zdržim in ne planem v jok ( v čekalnici polni nosečk), kot se mi zdaj to redno dogaja.  Rekla sva, da si dava čas do julija, da se preseliva, pa greva na dopust, potem pa v miru nadaljujeva. Po drugi strani pa me kar malo mika, da bi vseeno čez 1 mesec poskusila, ampak boljš, da ne, se rajši psihično odpočijem, ga zažuram, pol pa na delo.
Tintin- držim pesti!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 407
27.3.2007 11:19:33   
TANTRA
Afnica mala,

tudi sama imam trpečo izkušnjo, ko sem v skoraj 10 tednu imela čiščenje, ker je otrok zamrl v 6 tednu....Bilo je zelo zelo hudo....
Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem pozabila in nikakor nisem mogla v akcijo kar takoj, pa še 3 mesece po čiščenju nisem dobila M.user posted image ....

Lansko leto sva se zelo  trudila, prepričana sem bila da bo na morju ratalo, saj sva nenehno in sploh po klomifenu...Pa nič...Iz meseca v mesec ničč....Je pa
res, da sem bila pod hudim stresom, služba, selitev in po moje je to največja
krivda...No, sedaj ko se je vse umirilo, ko nisem nič planirala pa takšno presenečenje...
Zato, vzami si dopust, odpočij, preseli, potem pa brezskrbno prepusti misli na user posted image  in boš videla v 3 bo ratalo...Mora!!!!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 408
27.3.2007 11:20:34   
nemrak
TANTRA, 100% je v soboto, ker sem posebej vprašala če takrat delajo DHT, pa je rekla, da tudi v soboto.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 409
27.3.2007 11:40:18   
TANTRA
Nemrak, sem poklicala in se je oglasila kar dr.Strahova...Je rekla, da še ne ve ali bo odsotna tisti teden ali ne.... Mogoče bo celo delala, tako je rekla...
Dr.Završnikova jo nadomešča...
Jaz sem jo prosila, če je možno, da me ona pogleda in je ne bo naj me vzame 3 dni prej, ker ne bi rada bila pri drugi...
Je rekla, da se bo potrudila, da me ne razočara...
Mogoče ker sem njena pacientka da bo ratalo...Upam...!!!!

Nemrak ne vem kaj  naj ti svetujem ker tudi sama ne vem...Upam pa da se bo za obe dobro izteklo...

Ur+sa, poslušaj sebe in svoj srček... Če si želiš otročka, ga boš imela...Tvojega bo pa tudi tvoja neomajnost streznila... Želim ti, da bo na pregledu vse ok...
Tintin, držim pesti, da bo tudi jutri pri tebi vse ok...Saj bo..user posted image  Le mirna bodi, saj je namreč utrujenost in slabo počutje dovolj zgovoren znak, da je vse ok...

Pozdravček vsem , smo pa zelo pridne na lestvici...No, upam, da se preostale tudi kaj javijo...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 410
27.3.2007 12:18:29   
ur+sa
joj, mi je kra hudo k vas poslušam, .... hvala vamuser posted image

upam, resnično upam, da se bo moj vnesel, in da bo vse OK...

a ma drgač kera user posted image user posted image ...zdejle?

Jutri je nov dan...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 411
27.3.2007 12:43:52   
maja24-2
Naj se jaz javim PDP 24.11. prvi pregled 23.4 in se mi zdi tako daleč bom skori že 10 t user posted image  to je moja druga nosečnost doma pa imam 2,5 staro hčerkico.
Joj skoz me lulat, pa križ me veliko boli sploh popoldan in zvečer, so me pa prsi oz. bradavice začele boleti 7 dni dred predvideno M sedaj pa počasi bolečina bledi je to normalno?
papauser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 412
27.3.2007 12:49:15   
pikapikica
afnica mala ti se samo drži in se ne pustit... ti pošiljam enega user posted image  da te čuva!!!

ur+sa joj meni je tako hudo, ko moraš o tem razmišljati in se odločati - to je mislim, da ena težjih stvari v življenju. Vendar ti povem, da so ti angelčki, ko se rodijo tako zlati, še posebno po 1 letu starosti, ko so svojevrstni lumpi user posted image , da ni nihče drug toliko vreden (predvsem nekdo, ki te sploh pripravi do tega, da bi se morala o tem odločati), da bi zaradi tega drugega morala sprejeti takšno odločitev. Enostavno povedano, ker vidim koliko ti ta pikica v trebuščku pomeni, ne razumem, da si sploh nekdo dovoli, te spraviti v takšen dvom in v takšno odločitev glede nečesa tako pomembnega - glede na razlog mislim... pa oprosti, če sem preveč kritična do tvojega moža... in upam, da se bosta odločila tako, da bo prav za vse vas. Ti pošiljam enega user posted image  za lažjo odločitev.

no pa vsem ostalim tudi enega user posted image , da vam čas do pregledov čimprej mine...
in hvala tebi TANTRA, mi je kar lažje, ko vidim, da imajo druge podobne občutke... prvo nosečnost nisem imela najlepšo, no na koncu se je vse čudovito končalo, in me je mogoče malo strah - no sicer pa vidim, da nas je vse...

lepo bodite
pikapikica user posted image 7t/5d

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 413
27.3.2007 13:14:39   
ur+sa
pikapikica... hvala ti za lepe besede...in nisi kritična, vem da ni lepo kar me je prosil, in mu bom probala, dopovedat, da to ni lepo, kar me prosi,...
upam, na user posted image

lp

Jutri je nov dan...

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
27.3.2007 13:22:51   
TANTRA
[SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha

2.11.07 
user posted image   maks

3.11.07 
user posted image  tintin 
user posted image  martita 
user posted image  naja08

4.11.07
user posted image   že 35

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84, PO 

6.11.07 
user posted image  anonimna 3, MB 
user posted image   AZARMITRA,  

8.11.07 
user posted image  potepinka, CE 
user posted image  pikapikica 
user posted image  TANTRA, LJ

9.11.07
user posted image  anonimna

10.11.07 
user posted image  Kada

11.11.07 
user posted image  anonimna 4

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  heaven 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR
user posted image  Nežka

17.11.07 
user posted image  Loni 76

19.11.07 
user posted image  sonchek, PO 

24.11.07
user posted image  maja 24-2

25.11.07
user posted image  ur+sa, Jesenice

29.11.07
user posted image  nicolina
Dobrodošla maja 24-2!!!!! Vse najboljše želje za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikapikica, midve sta obe danes 7t5d ....Mene tako na trenutke špika v trebuhu, pa malo vrtoglavice imam...Ko grem iz službe domov pa mi je ponavadi slabo....Joške še vedno kot Pamela Anderson....Pa skoz sem nekaj
lačna, no zvečer pa me običajno mine tek...
Sem pa hecna, tako z svojim lačnimi željami...Enkrat mi ful zadiši sveža salama, ko jo reže prodajalka, pa žemljice, drugič pa mi smrdi...Ali si predstavljam ribezovo pito...mmm, kislo... Drugič pa marmelada...
Prebava pa user posted image ...
Kaj pa ti???

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 415
27.3.2007 13:38:03   
TANTRA
Točno 30 novemberskih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 416
27.3.2007 14:41:34   
sonchek
Ojla...prvi pregled je za nami...
jaz in najina pikica user posted image , sva nazaj....sicer sva še zelo majhni...in to skoraj 2mm...
...Moji G. se je zdelo da že vidi srček, ampak ker smo še tako majhni ni bila čisto prepričana zato me je znova naročila čez 14.dni....

verjetno je zato bolš, da te za prvi pregled naročijo, šele po 8.tednu...takrat se vsaj že kaj vidi....user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 417
27.3.2007 14:57:40   
nemrak
sonchek, jaz sem bila na UZ točno na 6 tednov nosečnosti, pa se tudi ni videl. Ko sem bila pa noseča 7t4d pa je že lepo utripal.
Boš videla, da bo vse ok!
Je pa vseeno lepo, ko vidiš majhno pikico, ki raste v tebi.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 418
27.3.2007 15:32:52   
TANTRA
sonchek, fino da si videla svojo pikico, če se ji je zdelo da vidi srček potem je že bil.... No, naslednjič bo pa že močno utripal...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 419
27.3.2007 16:25:32   
azarmitra
Vidim, da ste se čez vikend lepo razpisale. Pridne!

Afnica mala ..... moje sožalje! Tudi jaz imam prijateljico, ki ima za sabo dve neuspešni nosečnosti - eno izvenmaternično in posledično čiščenje, druga pa se je končala s SS. Poskušaj se potolažiti s tem, da je sedaj tam nekje na nebu en user posted image , ki te ima rad in te čuva, ter bo zagotovo poskrbel, da boš kmalu spet srečka user posted image , saj verjamem, da mu je hudo, ko te gleda žalostno.

Ur+sa, ti se pa kar postavi zase in povej svojemu dedcu, da otroček pod tvojim srcem ni neka stvar, ki jo lahko kar zavržeš v kot in pozabiš nanjo, če se je naveličaš ali če je nočeš imeti! To je vajin otrok in ni pošteno od njega, da te postavlja pred take odločitve. Naj se zaveda, da je on "kriv", za stanje v katerem si - z njim si noseča, ne pa od svetega duha. Uf ti dedci, včasih jih prav nič ne razumem!?

Ko sem bila na prvem pregledu pri G se je meni lepo videl srček, videla sem ga tudi na ekranu. Takrat pa sem bila v 6t/4d.
Danes pa je že točno 8 teden nosečnosti user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 420
27.3.2007 16:28:00   
azarmitra
Ah ja, sem pozabila ..... stara pa sem 24 let in to bo moj prvi user posted image .

(odgovor članu azarmitra)
Neposredna povezava do sporočila: 421
27.3.2007 19:27:26   
Špelka
Ojla! Tudi jaz sem od danes naprej nosečka (po IVF) tko da vas vse lepo pozdravljam! Po mojih izračunih  naj bi mela PDP tam okoli 29.11. Kakšen dan gor ali dol. Je pa ful zanimivo zdaj na začetku, ko smo vse novemberke, ampak je ful razlike: ene se že naročate na NS, ene pa še prvega pregleda nismo imele. user posted image  No, jaz ga imam 12.4. - takrat bom ravno začetek 8. tedna in se bo srček že moral videti.

Se beremo!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu azarmitra)
Neposredna povezava do sporočila: 422
27.3.2007 19:34:58   
nicolina
Špelka pozdravljena men nami,
Ti imaša PDP tako kot jaz user posted image user posted image user posted image , no približno.

Jaz imam pregled šele 7. maja, ko bom v 10. tednu. Je še kar dolga. No, saj bo.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
27.3.2007 20:00:43   
sonchek
ooo poglej jo...
..Špelka je med nami...BRAVO in iskrene čestitke za uspešn IVF...
...vas kr sledim, in vas občudujem kako polne energije in optimizma ste...
uglavnem pozdravljena med nami in gremo srečno do konca...!!!!user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 424
27.3.2007 20:43:00   
Špelka
Oj, sonchek - tudi jaz sem mao spremljala vas, pa kotra - sem vesela zate! Tokrat - kot si rekla - SKUPAJ DO KONCA ŽIVI IN ZDAVI!!!! user posted image

Nicolina - uh, ti maš šele dolgo do pregleda. user posted image  Mah, je treba kr zaupat zdejle na začetku, da bo vse lepo in prav, saj prav dosti ne moremo storiti.

POl me pa mal zanima, kakšne mate kej prve nosečniške znake. Mal za nazaj sem preletela, in se mi zdi, da mam jest utd +/- enake. In sicer:
- nenormalna lakota
- nenormalne želje po različni hrani
- utrujenost
- ...

Ampak mam pa še enga prou posebnega, k me zanima, a ga mate tud ve: VZKIPLJIVOST. In sicer to zgleda tko, da tist, kar mi prej ni pasal, pa sem mal ovijala v vatko, zdej kr naravnost povem. In znam bit zato prava tečnoba! user posted image  Eh, hormoni.... user posted image

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?