mehkoba -> RE: prvi meseci (8.12.2007 13:56:44)
|
mishel, po mojih izračunih (glede na zadnjo menstruacijo) bi naj bla zdaj noseča 7 t. Pred 2 t sem mela 1. UZ, pa se je vidla čisto mala pikica, včeraj pa sem bla spet naročena, pa se je vidla vrečka in noter malo večja pikica - rumenjak. Že bolj konkretno, pa še vedno nič kaj. Je reko, da je to zelo zgodnja nosečnost. No, predno pa sem včeraj šla na pregled, sem opazla točno tak kot ti - krvavkast izcedek. Gost, sluzast. Samo na papirju, ko sem se obrisala. Potem nič več. Tudi danes ne. Upam da nikoli več. Danes sem full brala na forumih, pa so primeri full različni. Ene so mele krvav ali rjav izcedek, pa je blo vse ok, pri drugih je bil to znak za ss. Meni je gin. omenjal grozeči ss. Mi je predpisal Spasmex proti krčem (čeprav jih nimam) in Dabroston, ki bi naj preprečeval grozeči ss, pa prekino krvavitev. Samo na žalost (al pa na srečo) je tak, da narava sama dela selekcijo. Če je s plodom kaj narobe, kake genske napake, te tbl ne bojo pomagale. :( Reko mi je, naj počivam, če ne morem doma, me celo hospitalizira. Predlagam ti, da greš čimprej k svojemu gin., do takrat pa počivaj!! 14.12. mam ponovni pregled. Upam da bo vse ok in da bo srček bil... Mene fulllll bolijo prsi. Spoh na spodnji strani. Menda od teže. :) Pa bog ne daj, da se po pomoti potegnem po bradavičkah. Aaaauuuuuuuuuu!! Drugače pa nobene slabosti. Razen eno jutro, ko mi je blo slabo od lakote.
|
|
|
|