oreo -> RE: prvi meseci (26.10.2012 14:28:14)
|
Najprej me je mrazilo in bila sem vedno hitreje utrujena in vedno več bi spala, nato sem opravila 3 teste in vsi so bili [sm=rozacrtici.gif] :) V 5. in 6. tednu so se ti simptomi še stopnjevali + bolečine v križu in neki čudni krčki v trebuhu, napete, boleče in občutljive prsi, žeja, zgaga, slabosti še ne. Od 7. tedna dalje pa slabosti in bruhanje po zaužitju kakršnega koli sadja ali zelenjave (tudi kuhane, pečene ali kako drugače predelane), slabo spanje in zaradi vsega tega čisto brez energije. Slabosti so se stopnjevale in zdaj je jutranje bruhanje na tešče redna točka dnevnega reda, kasneje pa odvisno od dneva. Niti koščka zelenjave ali sadja ne smem, ker mi naredi tako kislino, da moram nad školjko, potem pa imam celo grlo požgano od kisline, da celo slino težko požiram. Da o občutljivosti na vonjave ne govorim! Perem brez mehčalcev, kuham samo takrat ko sem kolikor toliko pri močeh, pa lupčkat se mi je trenutno[sm=smiley13.gif]. Sama bi se najraj skoz tuširala, ker se skoz neki voham, mam pa tako izsušeno in srbečo kožo, da si tega ne privoščim. Slabo vest imam, ker ne morem jest kvalitetne in zdrave zelenjave. :/ Razpoloženja tudi kaj hitro menjavam, se pa trudim bit čim manj v nadlego mojemu :) Sem v 10. tednu in komaj čakam, da se vse to začenja umirjat. Med prebiranjem te teme, nisem zasledila da bi še katera imela toliko tega, pa me zanima, če ima mogoče katera, ki se še ni oglasila. Kdaj pa je ostalim postalo boljše in ali se slabost samo nekoliko umiri ali popolnoma izgine? Sicer se pa to prestaja z lahkoto za malo pikico ;)
|
|
|
|