sazi -> RE: flaša mleka ob 5-6h zjutraj (28.2.2007 20:51:47)
|
Živa, no imava enako stara škrata [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Kot napisano zdaj naš mali postopoma in izmenično spi do 7. ure zjutraj, včasih pa tudi ne. Npr. zdaj je 2 noči spal do jutra (no, danes zagotovo ne bo, ker takole pišem). Očitno gre na bolje. Sama se preveč s tem ne obremenjujem. Jezna sem sama nase, ker zvečer ne grem prej spat, saj bi tako lahko vstala tudi ob 5ih, pa mi ne bi nič manjkalo. Če grem pa po 11. uri v posteljo, je pa to malo premalo. Če poslušam sestro in še nekaj mamic, kako jim mali spijo po cele noči od 2. meseca dalje, se res zasekiram in lahko začnem smiliti sama sebi. Ko pa potem poslušam zgodbe, kako nekatere mame niso normalno spale do 3. leta, da so otroci ponoči veliko jokali in nadoknadili spanec čez dan, sem pa srečna, da moram samo 1x vstati za flašo, pa četudi se kdaj zgodi, da potem bedim od 4:30 naprej. Da le ni vsako noč in da se v večini primerov da uspavati nazaj in si lahko še malo odpočijem. Počasi bo začel spreminjati ritem.
|
|
|
|