|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj spat 2,5letnica?!
28.2.2007 11:22:28   
piščanc
pri nas gresta spat skupaj (2 letnik in 6 letnica) ob 21h - priprave od 20h naprej. kadar smo zdoma tudi kasneje (ponavadi vikendi). prej mi tudi slučajno ne znese in tudi zaspi težje.

mali nima problema za vstat zjutraj, bolj 6-letnica. zelo je odvisno od otroka. z možem pa se dogovorita za eno uro, pa naj tehnikalije prestavi na malo prej in jo potem da sam spat. včasih pa jih je treba tudi pocrkljati

iz malega zraste veliko

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.2.2007 11:27:35   
Naja31
Moj sinko bo aprila star 2 leti.
Okrog 19.30h se skupaj vleževa in potem bereva knjige, se pogovarjava,  jaz ugasnem luč,  on še naprej čeblja, se stisne k meni in zaspi. Ko trdno spi, kar je najkasneje do 20.30h, se jaz umaknem.
Zjutraj se zbudi med 7h in 8h.
Če so vikendi ali poletje, ni nobene razlike. Najkasneje do 20h je v postelji. Enkrat ko je skopan in v pižami ne gleda več nobene risanke. Pri večernem spanju sem jaz zelo dosledna.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.2.2007 12:30:51   
romy
Moj sin, tut ne še 2,5 letnik, gre v posteljo okrog pol osmih do osmih. Spi pa do sedmih ali osmih zjutraj. Ob 12.00 pa ima seveda popoldansko spanje (2-3 ure).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.2.2007 20:46:07   
Anonimen
Pri nas hodi spat(stara je 26 mesecev) med 20 in 20.30 uro in spi do naslednjega dne do devetih,pol desetih. Res pa je, da ne hodi več čez dan spat.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
28.2.2007 20:50:15   
Anonimen
Brez pardona gre spat do 8h. Samo red (brez vsakršnih odstopanj v smislu "samo danes" v prvem letu) je pravilen pristop.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......