nikitta -> Prosim za pomoč!! (27.9.2004 7:38:03)
|
mislim, da še ni čas za porod, a to bi bilo dobro, če ti G pove in te pregleda. Kakor se spomnim, tudi jaz sem imela precej hude žile, a to je bilo zaradi teže in obremenitve oz. pritiska. Ne boj se, vse bo OK. Da boš pomirjena, skoči do zdravnice, da pogleda in te potolaži. Vsekakor, skozi celo nosečnost se pripravljaš na porod in počasi se telo pripravlja na čudež narave. Enkrat sem prebrala, da ženska proti koncu nosečnosti, postane nekako zelo neučakana in se hoče trebuha "znebit"... skratka poln kufer ima vsega, rada, bi otroka ob sebi! Za tako vedenje je spet Mati Narava poskrbela, namreč, da je telesna ločitev matere in otroka čim manj boleča (tudi psihično), morajo mamici hormoni podivjat in neugodje postane v tem primeru zaželeno, ker občutek olajšanja sledi in ...naravno je, da bo otrok ob tebi. Nisem mogla verjet, dokler se mi ni zgodilo. Sama nikdar ne bi znala tako dobro organizirat nosečnost in vse (dobre) slabosti, kot Mati Narava. Zaupaj ji - Ona že ve. lep pozdrav. Nikitta
|
|
|
|