lelaval -> RE: Kam po hlace za rit tipa Jeniffer Lopez?! (28.2.2007 0:49:52)
|
Petja, ful ti hvala za tole informacijo. Sploh glede krajsanja hlac. Imam namrec 158 cm in mi nobene hlace niso prav po dolzini. Glede kavbojk pa se strinjam. Ne pasejo vsem, se mi zdi, da imam v njih se vecjo rit. Še dobro, da nisem edina s takim problemom. Jaz si že kar nekaj let kupujem hlače z nižjim pasom - ritka ne izgleda tako velika, pa pas je potem komot lahko šišrši (ker je na bokih, ne pa v višini pasu). Poskusi - pa še kak pas okrasni zraven. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Kavbojke pa si poskusi kakšne z žepi na riti - žepi naj imajo še zavihke od zgoraj in gumb - pa je lahko tudi "žnj" znamka. Pri dolžini pa takoekoč nič ne moreš, ker imajo še na otroških oddelkih hlače z dolgimi hlačnicami (ja, žal so sedaj deklice višje, kot smo bile me - oz. smo še vedno - majhne namreč). Vredu šivilja ti jih skrajša tako, da ostane original spodnji rob, ali jih pač zavihaš - se sedaj kavbojke tako nosijo. Ja, kot vidiš, nas je kar več takšnih nesrečnic. In, da je žalost večja, sem jaz le v bokih (beri riti) obdarjena, zgoraj pa premalo.
|
|
|
|