Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 28.2.2007 15:41:02
|
|
|
|
blak
|
Mi smo imeli isti problem, pa nam niso pomagale niti pamperske active fit. Kupili smo večje mullerke in ugotovili, da je finta pri zapenjanju. Ko jih zapiraš, jih ne zalepit na figurce, ampak tako da se bojo otročičku tesno povile okrog nogic (nekako kot da bi imel spodnje hlačke). Poskusi! Nas je to rešilo in zdaj ne zamenjam mullerke za nič na svetu.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 28.2.2007 18:37:11
|
|
|
|
suzi
|
Mi smo probali vse, DM, Muller, Pampers obe vrsti tako iz Poljske kot iz Mullerja, Lumpi, Watsons, Huggies - oboje, Libero, Šparove Pretty baby - ki so kopija pampersk, Leclec ECONOMSKO PAKIRANJE, DM EKO in Muller EKO planičke, Fixies - vse premoči, pa ne samo ponoči ko spimo celo noč, tudi čez dan, pa se previjeva na 2 uri, no potem pa smo našli dvoje ki nam 100% držijo - HOFER - so poceni in LECLERC BABY - ne vem točno kako se jim reče so pa v vijoličnem paketu, imajo tako kot hoferjeve elastiko zadaj na hrbtu in elastične trakove za pripet, edina slaba stran je cena, saj paket stane okoli 3.400 starih sit - v EUR še ne vem cene ker jih še nisem kupila - smo imeli zalogo. Pri planičkah je pač tako, da je treba probavat dokler ne najdeš nekaj kar funkcionira. A ja, po pamperskah (nemških in Mullerja) smo dobili izpuščaje, pa moj sploh nima občutljive ritke - to vem po čistilnih robčkih, uporabili smo že vse kar obstaja, najrajši imamo tiste v akciji in s popusti na količino .
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 8.3.2007 13:51:43
|
|
|
|
smokvica
|
no ko glih večina hvali pampers jaz jih uporabljam za čez dan,ker sem slučajno dobila en jambo paket in jih je treba porabit,čez dan se previjava na 2 uri kar je več je že čist moker po nogicah,čez noč imamo pa dm-ove,pa je čist odviosno koliko ponoči spije ampak v večini smo suhi.
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 9.3.2007 8:46:47
|
|
|
|
petra.horzi
|
to a lulčka obrneš dol al gor ma pomoje veliko veze. če ga namreč obrneš gor, ni čudno da je okol vse mokro, sej direkt vn usmerič lulanje. lulčka moraš na dol obrnt, pa nč ne premoči. jz uporabljam pampers aktive baby, pa je mogoče trikrat premočil, pa ga nikol nism ponoči previjala, tud ko se zbudi ne. edino če je bil res ful pokakan, pa to je blo mogoče dvakrat. tko da je po približno 12 ur v isti plenički pa ne premoči, tud če je čiiist polna
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 9.3.2007 10:38:40
|
|
|
|
Nixxon
|
Tut usmeritev lulčka ne pomaga 100%, saj ne more.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 10.3.2007 13:21:52
|
|
|
|
tanjaj
|
No jst mu za ponoč dam pampers newborn baby 3- dobi se jo samo v mullerju pa sem ful zadovoljna jo ima od 22 pa do 6 zjutraj pa še ni nikol nič čez prišlo!
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 10.3.2007 13:58:45
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz uporabljam trenutno Pampers Active fit -> ampak ga vseeno 1x sprevijem ponoči, enostavno se mi revček smili, da bi bil skoz v eni in isti plenici. Pa še ful probleme imamo, do zdaj je že 2x mel vneto ritko (kljub temu, da uporabljam samo vodo in Bebival ali mazilo iz lekarn), pa nočem, da je spet celi rdeč.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 10.3.2007 21:30:36
|
|
|
|
Maleal
|
Pampers active fit iz Mullerja zdržijo 13 ur.
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 10.3.2007 21:59:20
|
|
|
|
SaaS
|
Ah, jaz sem imela te probleme pri drugem sinu. Pri 4 mesecih se je začelo. Pa karkoli sem delal, je bilo isto. Lulček gor, plenička poravnana.. Probala različne plenice, še vedno moker. Pa naj povem, da to ni prvi sin. Neizkušena mama itd... Pri prvem nikoli nisem imela teh problemov, pa sem ga enako previjala...oziroma ga še vedno. No potem pa sem po različnih plenicah Babylove, Alana, Beautybaby, Moltex, Fixies (navadne), Huggies, Pampers (active fit), Hoferjeve, L`eclercove probala še Fixies extra class. Edine, ki so zdržale celo noč. Ponoči sploh ne uporabljamo več drugih. Ne spomnim se, da bi od takrat kdaj namočili pižamo in posteljo. So dražje kot vse ostale, ampak res dobre, mehke in vpojne. Res priporočam.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 10.3.2007 22:47:36
|
|
|
|
SIBI
|
Buda, ja pri fantkih je zelo pomembno, da mu lulčka obrneš dol, ko ga previjaš, ker drugače ob straneh teče skozi oz. premoči. Preizkusi!!! Ne obstajajo pa plenice posebej za fantke!!! Mi uporabljamo Pamperske pa se ponoči ne previjamo in nam niso še nikoli premočile.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 10.3.2007 23:23:00
|
|
|
|
diva 4
|
Pri Ani sem prisegala na pampers.David pa je že v porodnišnici bil na dve uri tako premočen , da so se sestre kar čudile, ko so ga morale komplet preoblačit.Smo probali hoferjeve pa ni več nič pricurljalo.Odgovarjajo pa nam tudi mullerjeve.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 13.3.2007 9:58:51
|
|
|
|
Jasmina25
|
Joj, lulčki in pleničke in lulanje. Bilo je obdobje da sem ga ponoči kompletno preoblekla. Probali smo vse možne pleničke. Še najbolj se obnesejo Pampers Aktive Fit, ampak iz Mullerja, druge ne. Pa še tu se je zgodilo, da so premočile. Ni pomoči, ko se zgodi se zgodi. Ti mali luleki res znajo narediti svoje : )
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 14.3.2007 10:35:12
|
|
|
|
miska2004
|
Ja, lulčki Naš je bil danes prvič v 4m ponoči premočen... Pa sem ugotovila, da se mu je lulček obrnil na levo, in je šlo lulanje ven . Uporabljamo pa Pampers Active Fit, drugih še nismo sprobali.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 14.3.2007 14:10:40
|
|
|
|
bobek05
|
Mi že od nekdaj uporabljamo za čez noč Pampers Active Fit in do zdaj je bilo ok. Zadnje čase (beri zadnji mesec ali dva) pa nam tudi te precej pogosto premočijo in se zaradi tega zbudi med 3 in 4 zjutraj (spat gre med 20 in 21h). Ne vem kaj je temu vzrok, ampak očitno več lula. Zvečer seveda nekaj spije (ne morem mu rečt, da naj ne pije ), pred spanjem pa ga dam še na kahlico in takrat se običajno še polula vanjo. Pa kljub temu ne pomaga... Nimam pojma na kaj naj prešaltamo sedaj - stari smo pa 21-m. Večje št. mu ne morem vzet, saj ima že zdaj 5 (od 11-25kg; tehta pa 13kg).
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 16.3.2007 8:45:38
|
|
|
|
jaka3
|
Uporabljali smo pampers, pa je premočilo podnevi in ponoči. Ko smo zamenjali z fixies vijolične niso premočile niti enkrat.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 16.3.2007 9:06:42
|
|
|
|
lidijat
|
Pampers Newborn 3 (4-7kg) - za 8-10 ur, za več ur pa ne morem komentirat, ker se še ni zgodilo tako dolgo spanje . Pa tudi Pampers Baby-Dry so OK, ostalih pa nisem sprobala. Nam ne premočijo, mogoče ne lulamo toliko pa na lulija nam ni treba pazit , smo se pa zdaj po ta novem odločili, da bomo tudi ponoči kakal (že čez dan ene 4-5x).
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 16.3.2007 11:22:15
|
|
|
|
pearl
|
Za ponoči imamo Hoferjeve, vse, pa tudi Pamperske so premočile. Čez dan pa uporabljamo Baby Well, ki se dobijo samo v Avstriji.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 16.3.2007 20:23:56
|
|
|
|
happy mam
|
Naša ima podnevi mullerjeve plenice, ponoči pa Pampers (mullerjeve so ponoči premočile)!
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 16.3.2007 20:53:37
|
|
|
|
Naja30
|
Mi imamo tudi za ponoči Pamperske aktiv baby, podnevi pa za zdaj huggies, ampak bom prešaltala na mullerjeve, ker so baje enako dobre. Važno, da imajo plenice gimico vzadaj zaradi kakeca. ponoči pa ne kaka.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 16.3.2007 20:56:16
|
|
|
|
gogi73
|
Jz sem uporabljala Pumpers activ baby, pa so premočile, da sem ga morala sred noči preoblačit. Zdej sem začela s Huggies, pa je zaenkrat OK.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 18.3.2007 10:19:09
|
|
|
|
atanja
|
Jaz mam tudi pamperske od mullerja pa mi isto premočijo. In zdanje dni mamo problem-bom še probala z vešjimi ker je tudi po 3h čisto moker.. Nimam pojma kaj še lahko naredim
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 18.3.2007 10:22:17
|
|
|
|
gogi73
|
Glej, kot sem že napisala, imava zdej pleničke Huggies, ki se mi zdijo bistveno večje od Pampersk in tudi manj ga tiščijo. (4-9) Do sedaj niso niti enkrat premočile ponoči, pa ga nazadnje previjem okol 21.00 ali najkasneje ob 22.00, ker potem spi. Poskusi, po mojem ti ne bo žal.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 18.3.2007 11:11:37
|
|
|
|
Naja30
|
Dva večera nazaj sem ji dala huggieske za ponoči in se ji je ritka vnela Ne vem ali zaradi plenic, mogoče ji pač ne odgovarjajo huggies za dalj časa. V glavnem, ritka je že lepa, za ponoči imamo spet pampers.
|
|
|
|
RE: plenička ponoči pemoči 18.3.2007 22:50:55
|
|
|
|
***pika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Do zdaj še nisem odkrila penice, ki bi res zadržale drekec od našega malčka. Imam podoben problem Pri vseh pleničkah, ki nimajo elastiike v pasu drekec leze ven na hrbtu. Pri tistih z elastiko, pa pri nogicah kaj ven uide. Trenutno se nam pri kakanju najbolje obnesejo pleničke iz Spara, ki se mi sicer zdijo ful trde in sploh zbite, ko so mokre - ampak, če nam zadržijo večino drekca bomo to že preživeli.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?