Kričanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Bajska -> Kričanje (26.9.2004 22:15:10)

Naš fantek je pri petih mesecih začel spoznavati svoj glas in pričel veselo vriskati od veselja in navdušenja, vendar pa se po začetnem navdušenju z možem sprašujeva, če je normalno, da otrok toliko kriči. Sinek namreč skoraj cel dan neizmerno, še vedno veselo, a zelo, zelo glasno kriči. Bolj je zadovoljen, bolj kriči in vriska. Sedaj je star pet mesecev in pol, naju z možem pa že zelo bolijo ušesa, da ne govorim o navdušenju sosedov nad tem. Kaj storiti? Ali je to samo faza v razvoju? Prosim, če ima kdo od vas podobne izkušnje, napišite, bom zelo hvaležna!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.9.2004 22:29:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




erika -> Kričanje (26.9.2004 22:31:40)

Tudi naša Polona že cel mesec kriči (čez 4 dni bo stara 6 mesecev).
Je glasno a meni je všeč, ker vidim, da je zadovoljna.
Tamara




lutka -> Kričanje (26.9.2004 22:54:00)

tudi pri nas je kričanje trenutno zelo aktualno:)-,samo da pri nas imamo stereo(kričanje mislim):zmeden:,tako,da imam včasih vsega že res polno glavo.Ampak,dokler tako zadovoljno kričita vem da sta živa in zdrava:duda::duda:.Tolažim se s tem,da bo tudi to enkrat minilo.Še vedno bolje kričanje kot jokanje.
lp:sloncek::sloncek:




Anonimen -> Kričanje (27.9.2004 8:58:50)

:)-:)-:)-:)-:)-Ciao: vem da trpijo ušesa,vendar to spada v razvoj.Mi smo tudi imeli kričalno obdobje,posebno z užitkom je vreščal ko smo vsa družina sedeli pri kosilu za mizo,s kakšnim užitkom:)-:)-:)- je kričal ko je opazil da poskaujemo na stolih.Sedaj ko si me spomnila na to nisem niti opazila kdaj je prenehal:zmeden::zmeden:Sedaj glasno gongola po svoje,kar naprej ima kaj za povedati.Uživajte njegov glasni razvoj papa.:)-:)-




Nogavička -> Kričanje (27.9.2004 11:29:12)

Otroci zelo radi poslušajo svoj glas, ko ga odkrijejo. Naša Hana bo stara 4 mesece in že prav veselo vriska. Vse okoli spravi v dobro voljo.

Sosedje pa - kogar moti navihan otroški glas naj se odseli na Mars!!!

L.p.

Tea




mehurčica -> Kričanje (27.9.2004 11:33:23)

Tudi David je veselo kričal, vmes malo pozabil, sedaj pa včasih spet. Na srečanjih štajerk je dostikrat pokazal svoj kričalni talent.:)- So se ostali dojenčki komaj kaj naspali.:zmeden: Mi je bilo kr malo nerodno pravzaprav. Ampak kaj naj? Prava srakica je.:)-
Zadnjič smo se srečale z eno prijateljico po dooolgem času. In on je začel kričat, ko je videl malo(tol staro kot on), ona pa v jok.:ups: Vsakič ko smo jih dali skupaj, isto!

Brez skrbi da se bo umirila tvoja mala srakica.:)-

:miska:




Stran: [1]