neni -> RE: Za nas (299. nadaljevanje) (18.3.2007 13:02:04)
|
Zdravo punce! Da se spet malo javim, ostale ste verjetno naokrog, ko naslednji dnevi ne bodo tako lepi, pa morate še danes izkoristit. No, jaz bom tudi verjetno dobila obisk - upam, ker se Pika74 nič ne javi na sms. Nej bi popoldne prišla k meni. Vam moram spet zakompliciram. Sej vem, da ni za primerjat, samo ko berem ostale oktoberčice in novemberčice in podatke iz uz, se mi zdi, da so druge pikice že tako velike. Ne vem, meni se je konec 6 tedna pojavilo neko miganje, za katerega Reš še ni bil gvišen, konec 7 tedna pa je bila majhna pikica (nekaj mm) in bitje srčka. Nekatere pišejo pa že kar o cm. Kaj če bo spet vse skupaj propadlo???? Verjetno bi bilo bolje, da nebi primerjala, samo ne morem si pomagat, ko me tako mori. Obljubim, če bo v četrtek vse v redu, se sploh ne bom več sekirala! Ker potem bom začela hodit že k mojemu G. Lana38, zgoraj si me vprašala, če sva bila na kakšnih preiskavah, ja sva bila, pogledali so nama genetsko sliko, ki je ok, potem so me pa dali še na antifosfolipidni sindrom, kjer je tudi pokazalo ok. Zaenkrat še vedno trdijo, da je slučaj -4 anglečki?! ne vem, kaj naj si mislim. Da vam ne bom preveč zatežila, se raje odpravim kuhat. lp Neni
|
|
|
|