neni -> RE: Za nas (299. nadaljevanje) (23.8.2007 10:13:11)
|
Zdravo pupe! A ko končamo tole zdravljenje bo treba pa v Idrijo na odvajanje od alkohola, al kaj? Ja, pivička naj bi pomagala. Goya, meni pivo ni slabo, še boljš pa mi je deci pive deci fante. Nimaš potem res nobenega okusa po pivu v ustih. Probaj, jaz sem si tudi v začetku nosečnosti to kdaj naročila. Punce vam povem, menopur+dipherelin je dobitna kombinacija. Samo otročki pa niso tolk pridni kot Lina, vsaj če mojega ki spet razgraja primerjam. Goya, me veseli, da si začela drugi dan s špikanjem, očitno ti tako bolj ustreza. Kdaj bo predvidoma punkcija? Jaz imam v sredo pregled, v četrtek pa materinsko šolo in se mi zdi, da boš takrat že doma. Bi prišla naokoli, če ne pa potem ko boš. Drgač pa tudi pri nas nič novega, edino noči so postale doooolge. Nikakor ne morem zaspat. Mi je blo včeraj spet do 2h ponoči slabo. Ni mi jasno, kako se lahko nekatere preveč zredijo, ker meni vse tako gor tišči, da najrajš nebi sploh jedla. Pa imam dete menda prečno in mi v bistvu sploh ne pritiska toliko. Al sem pa jaz nekaj čudna (beri razvajena) ratala med to nosečnostjo. No, dovolj jamranja. Se še kaj oglasim, ko bom imela kaj lepega za povedat. lp Neni
|
|
|
|