neni -> RE: Za nas (299. nadaljevanje) (1.8.2007 8:48:10)
|
Čau bejbe! Jsz sm bla pa včeraj v Lj, sm nakpravila prvi nakupa za našo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Vse je tolk lepo, sam meni se sploh ne zdi domače, kaj čem jaz to kupovat. Še dobro, da je bila moja prijateljica z mano, da sem nekaj nakupila. Imamo 3 benkice, dva bodija, eno kapico, ene scenske žabice, tudi dude in flaško in krtačko za laske sem kupila. Pa eno ful lepo dekco medvedek Puh. Sem doma mojmu razstavljala in kazala. Vidim, da mu je še manj jasno, kot meni. Pa pojstlce sem gledala, samo takrat moramo pa skupaj odločit. Pa sej je še čas, to je blo samo zaradi užitka. Je blo lepoooooo. Drgač pa uživam 100 na uro, jaz bi bla še ene 2 leti noseča, jaz nebi še rodila. Samo če me bo komisija iskala, me bo pa bolj težko našla. Me še moj dragi težko sledi. Čau čau, se še oglasim, zdej pa letim. Pika, res dolgočasno, se vidi da sta v letih, da gresta z avtom v Skandinavijo. To ni vama podobno. Dejmo mal poživit situacijo!!!! Pejta z rolerji! lp neni
|
|
|
|