neni -> RE: Za nas (299. nadaljevanje) (11.6.2007 7:48:10)
|
Zdravo punce! Ene dva tri dni nisem gledala sem gor, pa vidim, da smo čakali 300. nadaljevanje. Joj, Anitka, tolk bi ti privoščila, vendar mislim, da je pritisk prevelik in da če toliko časa ni ratalo, potem moraš nekaj ukreniti, poskrbi, da bosta šla naprej. Sej tile postopki so grozni, ampak sej jih pozabiš. Najbolj grozni so neuspehi, te si pa že izkusila. Tako da se nič ne boj in kar stopi na to pot. Meni je prinesla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in tebi jo bo tudi. Nosečke, berem da lulate ful. Jaz se sama sebi čudim, spijem 2 dcl, pa grem trikrat po pol litra lulat. Tako to funkcionira v tem stanju. Kar sprijaznite se. In tudi jaz čisto vsakič preverim izcedke in vse mogoče strahove na hlačkah. Totalka vsakič pogledam najprej če je kaj krvavega. No, ni, tako da upam, da je vse v redu. Sem pa do sedaj čutila žgečkanje, včeraj in predvčerajšnjim pa že brcike. Vsaj jaz tako mislim. Naj vam oblačnost ne pokvari razpoloženja. Imejte se rade! lp Neni
|
|
|
|