Jersy rjuhe (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

bamby -> Jersy rjuhe (27.2.2007 16:01:30)

Ali jih imate in kako ste zadovoljne z njimi? Hočem prej slišat vaša mnenja, ker mene zaenkrat še ni potegnilo. Morda se pa zanje odločim, če boste dale pozitivno mnenje.

lemavrica -> RE: Jersy rjuhe (27.2.2007 16:03:07)

Meni niso všeč. Imam samo frotiraste jogi rjuhe in sem ful zadovoljna. Men se zdi da se jersy rjuhe prec raztegnejo in pol so vse razvlečene.

Anonimen -> RE: Jersy rjuhe (27.2.2007 18:38:21)

Ne, nič se ne raztegnejo in se čisto prilegajo jogiju. Če so le prave dimenzije. Je pa res, da so včasih kakšne malo ... zafušane. Eno sem kupila kao 200 x 90, to je normalna za eno posteljo, ampak po moje, da je resnična dimenzija nekje 300 x 120.
Nekatere se tudi strgajo na robovih, če so bolj poceni, v tiste od Predilnice iz Škofje Loke (zdaj Lokateks) pa so se mi naredile take drobne luknjice. V eni, sicer je pa že precej stara. Drugače so te v redu.
Nazadnje sem jih kupila v nekem Relaxu, čisto poceni, pa so v redu.
Jaz imam same take, si sploh ne znam predstavljat, da bi imela kakšne druge. Imam tudi eno frotirasto jersey, pa je čisto isto kot navadna jersey.

Miška76 -> RE: Jersy rjuhe (27.2.2007 20:17:05)

Jaz sem jih kupila v Relaxu, zelo ugodne, pa sem z njimi zelo zadovoljna.Aja, ta Relax trgovina je pa v Kranju, v Supernovi( bivše sejmišče).

MALINČICA -> RE: Jersy rjuhe (27.2.2007 20:45:42)

Meni so se na prejšnjem jogiju  vozile sem in tja, tako da se je včasih potegnila ven in se je ob robovih videl jogi, zdaj, ko pa imam jogi iz zgornjega dela volna, pa ostane tam, kjer mora bit in se nič ne vozi. Osebno pa sem še zmeraj za platnene rjuhe, imam eno fuuul staro platneno, še iz mamine poroke (to je 26 let nazaj) in še zmeraj nima nobene luknje, pa jo zmeraj vsaj na 60 stopinj perem.

eya -> RE: Jersy rjuhe (27.2.2007 22:27:48)

Mi jih imamo, pa so mi ful všeč. So na jogi varianto, torej z elastiko.

ribica. -> RE: Jersy rjuhe (28.2.2007 0:10:30)

Jaz jih imam rada in ne maram frotirja. Pred kratkim sem kupila še posteljnino iz jersy-ja, pa je super, ful mehko.

Stran: [1]