bobek05 -> RE: zdravniški pregledi v času službe (27.2.2007 16:14:22)
|
jaz sem šla prejšnji teden z malim na cepljenje in sem dobila pri njegovi pediatrinji potrdilo, ki ga moram odnest svoji zdravnici, ona pa mi napiše POTRDILO o bolniški, kjer pa ni odkljukano bolezen ampak spremstvo... kako se potem to obračunava pa še ne vem, vsekakor pa mi ni bilo treba vzet dopusta... kar se zobozdravnika tiče si jaz urejam tako, da grem, ko dela popoldan (no vsaj moja zobozdravnica - zasebna ambulanta - dela 2 dni v tednu pop.).. če je pa res drugače ne gre, pa se naročim ob 7h zjutraj, službo imam ob 7.30 in zamudim res mogoče 5 min (kar prej seveda obvestim svojo šefico, pa ni bil problem) pri G se da rešit na podoben način, če je zasebni, vendar moj žal ni... za ta 1 dan pa si je pač treba vzet prosto, ampak za kaj takega se še vedno ne jemlje dopusta.. mislim, da je na tem bolniškem potrdilu spet ena rubrika PREGLED ali nekaj podobnega... verjetno pa spet moraš pri G zaprosit za potrdilo, da si bila tam in potem to nest do tvoje zdravnice, ki ti izzda tisto ta "uradno"... v vsakem primeru PROSI, da ti dajo takšno uro, ki tebi bolj ustreza - npr. tik pred službo ali v začetku službe ali pa takoj po ali ravno ob koncu, tako da se lahko še vedno vrneš v službo ali pa samo malo prej oddideš
|
|
|
|