Menstra?!? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

študentka Mici -> Menstra?!? (27.2.2007 9:55:52)

Ej folk eno vprašanje mam. Do sedaj sem 1,5 leta jemala tabletke, prejšnji mesec mi jih je pa zmanjkalo in sem se predolgo obirala, da bi šla k ginekologiji po recept. Ko pa sem šla je bila na dopustu in jiih zato nisem mogla po 7 dnevni prekinitvi začet jemat. Tako sem se odločila, da bom počakala na prvi dan naslednje menstre in jih začnem spet jemat. A mogoče veste koliko časa moram čakati na novo menstruacijo? Sedaj je minilo en mesec... ? Hvala

Andyy -> RE: Menstra?!? (27.2.2007 10:00:21)

Men se je po tistem, ko sem nehala jemat tablete vse čist podrlo in je bla prva menstra po enih dveh mescih, pol pa tud 4 mesce nič. no pol po kakšnem letu se je pa mal unesel.

študentka Mici -> RE: Menstra?!? (27.2.2007 10:50:52)

Sam kaj praviš, zdej tko nimam kaj naredit, če hočem začet nazaj jemat tabletke moram počakat na prvo menstro? A ne? Sej jih ne morem začet jemat kar nekje vmes? O kriza, potem bomo še čakali... ;)

2 Sraki -> RE: Menstra?!? (27.2.2007 11:32:35)

Za drugič, samo da boš vedela. Tudi osebni zdravnik ti v takem primeru lahko da recept, vendar samo za eno škatlo oz. za en mesec.

Počakat pa moraš na 1. dan menstruacije, če pa je predolgo ne bo, pa ti lahko da ginekologinja ene tablete za sprožitev.

lp

bt08 -> RE: Menstra?!? (27.2.2007 14:03:21)

Jaz ko sem pozabla po tabletke,ti dajo škatlico da jo kupiš v lekarni ampak samo eno,so pa ful drage.Če že nobenega zdravnika ne dobiš,saj pri nam jih dajo,ne vem pa kako je drugje.
Pri meni je bila vedno točno na 28 dni,samo ni jo bilo ko sem zanosila,drugače pa ne vem,pojdi h ginekologu,pa ti pove točno in več.

Stran: [1]