Janeja -> RE: kolikim je bioresonanca pomagala (11.5.2011 21:32:33)
|
Meni je to na terapijah že pred 7 leti povedal najprej (zdaj žal že pokojni) dr. Medved, ki je bil priznan bioresonančni terapevt. On je Janu ozdravil vse alergije na hrano v 10 terapijah, ampak je bil pogoj res stroga dieta po navodilih - ker sva se je res držala, je bil uspeh 100%. Ko so se J>anu pojavile alergije na cvetni prah, sva šla v ambulanto v Rogaško. Seveda sva šla v glavni sezoni, ko je bil najbolj bogi. Takrat nama je lepo povedala, da mu bo s parimi terapijami omilila simptome čez sezono, vendar se morava vrniti pozimi, ker ga med cvetenjem ne more pozdraviti. Vnos alergena v telo med terapijami namreč izniči učinek terapije. Ker je bil po nekaj terapijah Jan res dosti boljši, se pozimi nisem odločila za ponovno zdravljenje. Napaka. Naslednjo sezono je bil spet zelooo bogi. Pregurala sva jo z zdravili in antihistaminiki, na zimo pa sem ga spet začela vozit na terapije. Od takrat dalje je 95% boljši. Ne bom rekla 100%, ker ga verjetno letos matra spet kakšen nov cvetni prah, ki ga nismo pozdravili. Lahko pa brez problema zdrži brez zdravil. Na oknu spet "zbiram" cvetni prah in pozimi vem, da bodo mogoče potrebne 2 ali 3 terapije in bo dober. Se je pa začela z bioresonanco - na BICOM aparatu pred 1 letom ukvarjati tudi moja dobra prijateljica in njeni nasveti so identični tem, ki sem jih dobila od prvih dveh terapevtov (pa se ni učila v Rogaški). Tako, da jaz sem 100% prepričana, da ta teorija drži. Dolgoročen uspeh terapije je odvisen od neizpostavljenosti alergenu v času terapij.
|
|
|
|