Tiste, ki ste rodile pozneje... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

filipinka -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (25.9.2004 20:17:33)

...če spodaj pišejo tiste, ki so rodile prej, bomo pa tukaj tiste, ki ste (bomo) rodile pozneje!:ups:
Najbrž že vse veste (ker non-stop težim), da sem imela rok včeraj in bila tudi na CTG-ju, ki še nič ne kaže, da bi se kaj začelo dogajat. Mogoče pa pride kar iznenada, kajne?
O.k., če se vam ljubi napišite, koliko po roku ste rodile in kako je bilo čakati!
:racka:za vaše malčke in :rozica:za mamice!
V. in :duda: ( v 41. tednu)

*maja -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (25.9.2004 20:20:16)

Naš drugi :duda:, je bil rojen točno en teden prepozno in moram priznati, da je bila prav mora čakati in čakati kdaj se bo kaj zgodilo. Potem pa nas je presenetil ravno takrat ko je bila mamica najmanj pripravljena :)-.

dory -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (25.9.2004 20:40:52)

Oj..se vedno tukaj :)...no tocnega PDP ni mogoce napovedati, tko da tud ce je kak dan cez rok je vse normalno..otrocek bo ze prisel ven ko bo pravi cas :)

tinka-pepa -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (25.9.2004 22:10:56)

zdravo

imela se termin po perilu 15.1.04
po uz 20.1.04
rodila 30.1.04
čakala sem čakala pa nič, hec je bil v tem, moja sestra je imela rok za mano(28.1)rodila pa je 20.1.
takrat sem še jaz hotla rodit, pa nič
pol sem se že sprijaznila s tem da bom rodila 14 dni kasneje z umentnimi popadki.
30.1. ob 1.30 mi je odtekla voda, pol pa smo šli veseli rodit...21.27 je prišel na svet Miha Pascale
tako da naš:duda:je prišel 15, oz. 10 dni po PDP

želim ti da boš čim prej pocartala zdravega:duda:

Nina Nana -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (26.9.2004 20:16:19)

Jaz sem prvo :roza: rodila 10 dni po roku. Sprožili so mi z želejem.
Pri drugi :roza: pa sem bila prepričana, da bo pred rokom, pa je prišla s štiridnevno zamudo, vendar z mojimi popadki, ki so jih samo na koncu malo pojačali.

Mogoče bo pa nocoj! Nikoli ne veš.
Želim ti hiter in lahek porod.

Lp

* -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (26.9.2004 20:50:24)

Rodila 6.dan po roku..popadki so se začeli tri dni prej..odpirati sem se pa začela komaj tretji dan popadkov.
Je pa takole..ker točno vem kateri dan se zanosila in kateri dan se je moj lepotec primim mamice za jajčnik...sem si izračunala..266dni od takrat..in ecola..takrat pridrvel ven.
Uhh..me kar nekaj zgrabi spodaj ko se na to spomnim..je bilo pa krasno, boleče amapk prekrasno.:sloncek:

Zdaj zdaj bo, boš videla..:duda::duda::duda:

filipinka -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (26.9.2004 20:57:43)

Kamejka in Nejc:racka: me veseli, da sta se oglasila s svojo izkušnjo, ker se dobro spominjam kako si čakala svojega sončka...me vse pa s tabo!
Zato se mi prav fajn zdi, če se kdo malo spomni še name!
Mogoče pa pride moj srček :sloncek:še to noč!
V. in :duda:

janja -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (27.9.2004 8:17:58)

Mi smo imeli rok po M 24.8., po UZ premaknjen na 29.8., rodili pa smo 7.9.2003. Zadnji dnevi so bili precej mučni in če se ne bi 6.9. začeli popadki, bi šli 10.9. noter (potem pa, saj veste, poskusi za naravni porod). Sicer pa vsak pride ven, tako ali drugače.

Čau, Janja in :duda: Andraž

Erdbeere -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (27.9.2004 9:34:19)

Evo rok po M sem imela 29.5. po UZ 4.6. rodila pa sem 11.6. je pa kr mučno čakat potem ko si enkrat čez rok in te vsi sprašujejo ja a ti še ne misliš rodit :zmeden:

ZARA -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (27.9.2004 9:42:01)

uuuuuffffffff...rok po M je bil 19.04.04. rodila 06.05.04 skor 3 tedne kasneje :zmeden:...men se je kr mesal...

Nobeni tega ne prvoscim,bljek...CTG tut men ni kazal nic,pol so mi naredil CR ker se ni dogajalo NIC!!!

papa

Pikca -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (27.9.2004 14:13:38)

Se počasi uvrščam med tiste, ki bomo rodile pozneje... danes je moj PDP, imela sem CTG in pregled, pa še nič ne kaže. Tale naša pikica bi še malo notri ostala... pa tak lep sonček je zunaj, danes bi bil prav primeren dan za roditi. Zdaj sem se že sprijaznila, da bomo pač čez rok rodili, bova z dragijem tele zadnje dni izkoristila za kakšen izletek in kino.
Lp, Pikca

Mojca20 -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (30.9.2004 8:10:55)

Prvič sem rodila 11 dni po roku, drugič pa 14 dni po roku. Moja mama je 3x rodila po roku. Očitno imajo tudi geni nekaj zraven!

Mojca20 -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (30.9.2004 8:12:13)

:bravo:Prvič sem rodila 11 dni po roku, drugič pa 14 dni po roku. Moja mama je 3x rodila po roku. Očitno imajo tudi geni nekaj zraven!:torta:

Trebnje -> Tiste, ki ste rodile pozneje... (30.9.2004 10:29:58)

Zdravo,tudi jaz že peti dan tečem častni krog.Jutri moram na pregled v LJ.Bomo videli kaj bo.Glede na to ,da sem tretjič noseča sem bila prepričana , da bo porod zgoden.Je pa zoprno čakati,sploh,ker spodaj vse boli in nekam pritiska.Prvega sem rodila pet dni prej,drugega deset dni kasneje,kako bo tokrat,si pa sploh ne upam napovedovat.Kdove,mogoče bi pa rada počakala do volitev.V glavnem pa hvala internetu za te strani,takoj je malo lažje,ko vidim,da nisem edina maratonka,ki teče častni krog.Pa brez zamere in da bi se popadki čimprej začeli.

Stran: [1]