Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 26.2.2007 19:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Od nje sem odšla. Sicer je že kar nekaj let od tega. Po moje bolje, da si najdeš eno v bolnici so zelo uredu, jas hodim dr. Brusovi. Malo vprašaj če te katera še lahko uzame, ker imajo preveč pacientk.
|
|
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 26.2.2007 19:35:59
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi jst sem šla od nje in sem zdej pri Uršuli ta hip mi je šlo iz glave, tudi v bolnišnici. K Gašperlinovi sem hodila samoplačniško, pa se ni zavzela zame... Bom napisala še priimek od zdejšnje G, ko se spomnim Tinka
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 26.2.2007 19:42:44
|
|
|
|
*A*l*y*a*
|
Ubistvo je tako, da že neki časa hodim k njej, in sem glede svojega menja in mnenja drugih zelo v dvomih ali še naj osten pri njej ali se prestavim. Včasih je full v redu pa zelo prijazna včasih pa taka da nisem vedla al se naj obrnem k sem stopla čez varte. Lani 27 novembra sem imela sp pri 4 mesecih, seveda mi je ob tej novici pri pregledu bilo zelo hudo in nobene tolažbe iz strani g. Sedaj nama je z mojim dragim spet uspelo narediti "majhno pikico" pa ne vem ali se naj naročim za prvi pregled pri njej ali naj poskusim kje drugje.
|
|
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 26.2.2007 19:44:52
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Jaz sem hodila k Peternelj Marinšek, zdravnica zelo vredu, samo sestre so pa
|
|
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 26.2.2007 19:52:51
|
|
|
|
zoya99
|
Jaz sem pred par leti tudi bila pri njej in me je motil njen odnos do vsega skupaj, nobene topline ni v njen samo neka številka si.Zato sem zdej pri dr.Simonitiju, ki dela v bolnicu in v Šentjurju in sem ful zadovoljna z njim res takega ginekologa še nisem srečala.Če pridem tja slabe volje te sigurno spravi v dobro ker je tako poziteven in ne vem no, samo dobro lahko povem o njem, ker sem novembra rodila in hodila vsak mesec tja in ti povem da je bilo super.
|
|
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 26.2.2007 19:55:21
|
|
|
|
*A*l*y*a*
|
Ka pa g. Benčič Torbica Tatjana?
|
|
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 26.2.2007 23:17:24
|
|
|
|
DOLAR
|
Bog nedaj,ta je šele .Sej ne,samo slabe izkušnje imam z njo.Drugače pa hodim k Peterneljevi. Mimogrede,jilic1,tebe pa poznam.
< Sporočilo je popravil DOLAR -- 26.2.2007 23:23:18 >
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 27.2.2007 0:10:57
|
|
|
|
casandra
|
IZVIRNO SPOROČILO: *A*l*y*a* Ka pa g. Benčič Torbica Tatjana? SAMO K NJEJ NE
|
|
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 27.2.2007 7:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Dolar pol pa napiš kdo si, če ne drugač na zasebno.
|
|
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 27.2.2007 8:59:42
|
|
|
|
tinkamiška
|
Evo Salobir se piše, se nisem mogla spomnit. Zelo dobra G... Tinka
|
|
RE: gin. Gašperlin Dovnik Darja 3.4.2007 9:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
A ve mogoče kera telefonsko od Salobirjeve?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?