|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 59 [60] 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
8.5.2007 19:55:27   
konina
Uh, tole čakanje je pa hudo. Še dobro, da je tale forum. Nisem si mislila, da je teden lahko tako dolg. Danes sem utrujena, kar spala bi. Pa še na levi strani me je začelo špikat in v križu zbadat. Pa, saj bo kmalu mimo. Recimo, da sta obstali obe user posted image user posted image  in mi malo nagajata.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
8.5.2007 19:56:34   
konina
Pomota, na desni me špika.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
8.5.2007 19:58:34   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image

A jutr pa test konina?

Al je že kak padu? Blanč na sosednji temi vse rekorde podira!!! Take rabimo!!!

user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
8.5.2007 20:03:42   
konina
jutr pa test, ja. zjutraj, če me le ne bo preveč strah rezultata. Mislite, da bo prezgodaj? 30. 4. sem imala transfer.

Lp, Nina

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
8.5.2007 20:08:24   
DaisyE
Ja menda je kar hitro. Če nič ne pokaže, se še ne gre sekirat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
8.5.2007 20:52:35   
gold fish
Nima ginekolog glede bolniške nobene besede... samo osebni zdravnik? 
Imate vse user posted image  potem ginekologa pač tam ko ste imele ET ali nadaljujete z rednimi pregledi in UZ kasneje pri svojih ginekologih?

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
8.5.2007 21:13:42   
soncek.djukelica
konina, jutri je 9 dan po Et! Raje počakaj, če lahko; vsaj jaz ti tako svetujem! user posted image
zlata ribica, tvoj ginekolog ti lahko da priporočilo za bolniško, čeprav jaz sem šla kar k osebnemu! user posted image   Ti pa sama najbolj veš,s katerim se lahko zmeniš,da te pusti doma! user posted image   Težko je čakat na test in je bolš,da se zamotiš z nečim! user posted image

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 8.5.2007 21:14:43 >

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
9.5.2007 7:58:23   
GITA14
Jaz sem včeraj zvečer naredila test
žal negativenuser posted image user posted image
komaj diham.

razočarana

gita

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
9.5.2007 8:44:24   
tejchka
gita 14 en velikuser posted image , drugega ti ne znam ponuditi, svetovati, lahko ti rečem da sem z mislimi s tabo.

Ali mi lahko katera pove koliko časa približno traja tisto predavanje o OBMP na šlajmarjevi (eno, dve uri)?

lp, Tejchka

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
9.5.2007 8:53:09   
konina
Gita14, tudi jaz danes nisem več zdržala in poskusila test. In seveda bila  razočarana, saj je bil en velik - . Tako sem žalostna, ampak po drugi strani sem pa kar po tihem pričakovala. Kar ne morem verjet, da sploh lahko še kdaj ugledam tisti tako željeni +.

Lp, Nina

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
9.5.2007 8:58:36   
blanč
Punce tudi moj je -.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
9.5.2007 9:19:32   
GITA14
tejchka

tečaj traja cca dobro uro odvisno kolk vprašanj pol zastavte.

hvala ti za objemček.

konina, blanč žal mi je da ste tudi vedve mogle zagledat ta preklet -.

moramo biti močne za nove boje.

jaz sploh še nisem zvedla če imam kej zamrznenčkov, pri transferju so rekli, da še ne vedo če bodo dobri za zamrznt in da zvem po pošti. Kdaj bo pa ta pošta pršla pa bog si ga vedi!

gita

(odgovor članu tejchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
9.5.2007 9:20:54   
Sulfinija
Konina,blačn dokler ni user posted image  je še vedno upanje.Nikar ne vržita puške v koruzo in se borita naprej za vajine user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
9.5.2007 9:25:26   
konina
Tudi jaz nisem še nič po pošti zvedla za zamrznjenčke. Sem mislila, da to hitreje pošljejo, sestra je rekla, da v nekaj dneh. Pa ni še nič.

Vem, da je upanje. Ampak pri meni ponavadi kar drži tisto kar test pokaže. Mislim, da me ne more več presenetiti.

Lp, Nina

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
9.5.2007 9:26:39   
soncek.djukelica
Gita, blanč, konina zdej sem pa tudi jaz žalostna! user posted image user posted image user posted image user posted image
Dokler se vam ne ulije user posted image , ni še nič ziher! Morda bo pa vseeno na koncu user posted image ,saj imate lahko nizko raven hormona! user posted image
Da se boste potolažile vam pošiljam en šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem dobila pošto v nekaj dneh za mojega zamrzjenčka!

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 9.5.2007 9:29:41 >

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1490
9.5.2007 9:46:09   
Špelka
Poslušte , punce, res, da je bil pri meni test že 8. in 9. dan pozitiven. Ampak z mano na punkciji in ET je bla ena punca, k sva se pol spet srečali na testu krvi na GK. In je rekla, da je delala test 10. dan (isto BC mini !) in je bil negativen. No, na testu krvi je imla HCG-ja še enkrat in še malo več kot jaz in nosi dvojčka! user posted image  Tko da nič še ni izgubljeno!!!!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
9.5.2007 10:18:14   
GITA14
meni se je danes pojavu rjav izcedek, tak da pri meni ni več upanjauser posted image

gita

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
9.5.2007 10:20:51   
Sulfinija
Gita,user posted image user posted image user posted image user posted image  mi je.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
9.5.2007 13:00:03   
koala
Punce, ki ste ugledale - user posted image user posted image user posted image user posted image , je pa tako kot so punce rekle, dokler se tečka ne vlije ostaja upanje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1494
9.5.2007 15:03:36   
ija
gita, dobro poznam občutek ... vzemi si čas, da boš zmogla nov boj user posted image
v mislih s tabo user posted image , ija

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
9.5.2007 18:55:20   
sayuri
Gita user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
9.5.2007 19:23:27   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Punce, ki ste ugledale - user posted image user posted image user posted image user posted image , je pa tako kot so punce rekle, dokler se tečka ne vlije ostaja upanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bomo držale pesti še za zadnje upanje!!!!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
9.5.2007 19:54:53   
DaisyE
Punce...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Upanje umre zadnje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
9.5.2007 20:11:05   
gold fish
punce- se pridružujem kar mnenju daisyE.

Držim pesti....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
10.5.2007 19:06:16   
konina
Danes smo pa vse malo odklopile, kajne? Jaz imam danes težek dan, kar na jok mi gre, pa vse me moti in živcira. Malo živčki delajo, pa user posted image  se pripravlja in to je to. Naslednjič, če bo potrebno, pa sigurno ne bom delala testa prezgodaj. Samo živčke kravžlja. Ker rahlo upanje pa le še imam, da sem morda tudi jaz ena izmed tistih, ki so imele prenizko raven hormona.Težko verjetno, ampak ....

Gita, prebrala sem, da si se poslovila od svojih user posted image user posted image . Upam, da se kmalu pobereš in optimistično kreneš naprej. Drži se.

Lp, Nina

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 59 [60] 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 59 [60] 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?