alia -> RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice (27.3.2007 17:50:55)
|
Živijo; Glej, nihče nima pravice brskati po tvojih osebnih podatkih, še manj pa z njimi razpolagi - če mu je draga služba. Obstaja zakon, ki to predvideva. Je pa res, da morda že s svojim obnašanjem, kretnjami ali pa tvoj partner izkazujeta svoje težave. Vsekakor to ni tabu tema, ki naj bi se je izogibali. Jaz ti moram povedati svojo izkušnjo: moji kolegi v službi vedo kako je z menoj in me zaradi tega pustijo pri miru. Ravno včeraj mi je rekel kolega, da me občuduje, ker lahko o tem govorim in jim zaupam svoje najosebnejše stvari, kar to je... Je pa res, da je po drugi strani morda pritisk zaradi tega večji: ne toliko zaradi mojih sodelavcev, pač pa sem se pri novem postopku odločila molčati. Grozno namreč je, da domači vsi pričakujejo vesele novice, sprašujejo kako si in sicer... Moreče!! Naslednjič ne povem niti svoji mami. Ker pa imam relativno odgovorno službo in me skratka kolegi težko pogrešajo, mislim, da mora biti moja vodja seznanjena s potekom dogajanja, saj mi lahko le tako zagotavlja željeni dopust... Mislim, da bi me v nasprotnem primeru smatrala za neresno... Je pa res izredno razumevajoča oseba in me sicer ničesar ne sprašuje, vedno povdari, da je tu, če jo potrebujem in če ji želim kaj zaupati... Verjetno imam kar se tega tiče srečo... Pa res - tudi ostali kolegi so fenomenalni... Tudi moj mož je v svoji službi informiral svoje nadrejene o situaciji, v kateri sva, zato nima s pridobitvijo dopusta - ali gre za nekaj ur ali celo cel dan - nikoli nima težav,... Ima kar odgovorno službo, ki od njega zahteva občasen odhov v tujino - tudi za mesec dni...zgodilo se je že pogosto, da je zaradi najinega postopka v tujino odšel nekdo drug, pa on sam ni imel zaradi tega nikakršnih težav. Mislim, da je torej govoriti o tem dobro - smotrno - seveda pa je na tvoji strani odločitev komu in kaj zaupati...
|
|
|
|