|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
21.3.2007 21:19:42   
upajoča
Ojla hvala za želje upam da nam bo kaj ratalo v ponedeljek user posted image  čeprav sem kar bolj napihnjena in v križu me boli ,upam da to ni slab znak.user posted image  kako se pa druge počutite?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 526
21.3.2007 21:24:35   
Nila
Daisy hvala. Ja, nič nimamo zamrznjenega, kao niso bili dobre kvalitete. 

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 527
21.3.2007 21:26:27   
Neža81
Hajli, hajlo!

Po kratkem premoru se oglašam. Kot ponavadi imam kar naprej probleme. Trenuto me sedaj zraven slabosti jezi še "križ". Sem bla pr G, pa je rekla v pondelk, če ne bo po lekadolu do danes bolje morem v bolnico. Za po.....t! V BOLNICO PA NE!!! Danes nisem šla blizu dohterci. Doma počivam, pa kuham, pa cote perem, v glavnem pa gledam španske nadaljevanke user posted image user posted image user posted image !

Aja, naredila sem izpit in pridobila licenco zavarovalnega posrednika. Danes pa že rihtamo moj poslovni prostor, kjer bom odprla zavarovalno agencijo! Izpit je težki ko hudič! Od 900 nas je v tem roku naredlo 71 pisnega, nato pa od teh 71 samo 56 ustnega! Glavno, da je za mano, ker mi je ta izpit požr ogromno živce.

Špelka - ziher si noseča. Tudi meni je test pokazal tako rahlo črtico že 9 dan po ET! Čestitam, si naša nova user posted image .

Kako pa kaj ostale? Nekaj dni vas nisem brala, ker mi brezžično omrežje trenutno ne dela in moram po štengah do drugega računalnika - 13 šteng! Se mi ne ljubi, sploh zaradi križa, ki me fuuuuuul boli. Najbolj sem jezna, ker grem ponoči ziher 10x dol in 10x gor po teh štengah, saj hodim v eno na wc lulat. Kriza! Vedno, ko se moram zaradi wc-ja vstat, preklinjam wc celo pot do njega.

Gledate kriminalko na popu? Jaz malo gledam, malo brskam po netu, ...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 528
21.3.2007 21:27:59   
upajoča
Nila tudi mojemu dragemu so delali biopsijo ,pa je rekel Reš da so del tkiva zamrznili ,ali je tudi vama kaj rekel?lp

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 529
22.3.2007 5:32:48   
Anonimen
Najprej čestitke špelki user posted image , zelo lepo je slišat, ko kaka fosilka zagleda plusek, zato, naj se ta črtica tekom teh dni ojača in naj se še tvoje pikice tekom teh mesecev ojačajo, da bojo čez 9 mesecev ornk zdravi korenjakiuser posted image user posted image

nila tebi en velik user posted image in naj ti dalijine besede,  da bomo vse  mamice, dajo poguma za nov bojuser posted image .

Punce dalija ima prav, zato jo poslušajmo user posted image user posted image   , špelka je to že potrdila, zato dajmo še me potrdit tole tezouser posted image

Tosja naj kopiram in analiziram še tvoje besede:
Najin načrt ostaja nespremenjen:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prevod: zagledali bosta user posted image , obe bosta nosili trojčke, od silne radosti se bosta kar v vodo vrgli in plavali k meni pod palmo (da mi povesta, da se je napoved uresničila). spile bosta kavico, mal bomo še poklepetale pod palmo, se posončile in potem bosta odplavale nazaj domovuser posted image user posted image

Pupe do takrat pa vsem eno velko šalco arabske user posted image , da vas malo poživi in spravi k sebiuser posted image .

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 22.3.2007 5:34:15 >

(odgovor članu upajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
22.3.2007 5:38:32   
Anonimen
Aja še to, RR se je spremenila v zeleno in rjavkasto  barvo, kar pomeni rodovitna tla. Letos je leto prašiča, ki pomeni rodno leto. Evo vse nam kaže to, kar je dalija rekla, samo zagrabit je treba in izkoristit prilikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dajmo punce, to je naše letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
22.3.2007 7:29:48   
PAMELA
Špelka ta z fotko je pa dobra.
Ker sem jaz sigurno ena tistih, ki je že naredila najmanj 50 takšnih testov (jih obračala na vse možne načine, dajla pod močno svetlobo, jih raztavila na prafaktorje,....), si z 99% verjetnostjo upam trditi, da si:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bom tudi jaz kdaj zagledala tako lepo obarvano drugo črtico. Pri meni je žal ta prostor vedno bele barve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ampak kot pravi Mišek; letos je leto prašiča in ni vrag, da ne bo, a je tak? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
22.3.2007 9:17:27   
GITA14
ŽE DOLGO VAS SPREMLJAM
MORAM REČ DA SE ZELO DOBRO DRŽITE
TUDI JAZ SE VAM KONEC MESECA PRIDRUŽIM NAMREČ SEM 26.3.07 VPOKLICANA V KC LJUBLJANO ZA ZAČETEK POSTOPKA.

DO TEDAJ SEM PA VAŠA NAVIJAČICA.

LEP ZAČETEK DNEVA VAM ŽELIM IN DRŽIM PESTI ZA PONEDELJEK NAŠIM PUNCAM DA BI user posted image user posted image !

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 533
22.3.2007 9:20:14   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: GITA14

ŽE DOLGO VAS SPREMLJAM
MORAM REČ DA SE ZELO DOBRO DRŽITE
TUDI JAZ SE VAM KONEC MESECA PRIDRUŽIM NAMREČ SEM 26.3.07 VPOKLICANA V KC LJUBLJANO ZA ZAČETEK POSTOPKA.

DO TEDAJ SEM PA VAŠA NAVIJAČICA.

LEP ZAČETEK DNEVA VAM ŽELIM IN DRŽIM PESTI ZA PONEDELJEK NAŠIM PUNCAM DA BI user posted image user posted image !

Dobrodošla med nami.Bi lahko pisala z takimi črkami kot me,ker velike pomenijo kričanje.Ne zameri mi bi ti pa sigruno katera druga tole napisala,če ti jaz ne bi.Saj nisi sedaj jezna name,kajne?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 534
22.3.2007 9:20:41   
soncek.djukelica
jutro,

mišek13, res krasna razlaga smeškotov! sem se mogla resnično nasmejat! user posted image
jutri bom mogla zgodaj vstati, kar ni pri meni glih praksa! bom pa z veseljem vstala,ker imam UZ! user posted image user posted image user posted image
a kej veste kam nej se namenim? a kar pred sobo za UZ se postavim,al moram it kam prej se prijavit?user posted image
no,sej ne kompliciram,le fajn je vedet,da ne lutam po GK! user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 535
22.3.2007 9:22:23   
soncek.djukelica
Špelka,
tebi pa čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 536
22.3.2007 9:24:18   
Sulfinija
Sonček-djukelica navijam jutri zate za tvoj Uz naj bo čimveč foliklov vidnih.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 537
22.3.2007 10:09:26   
DaisyE
GITA14 user posted image user posted image user posted image  Daj podatke za tosjo (ker postopek pa to)

Sonček. djukelca user posted image user posted image user posted image  Jutr bom pa ko sokol na netu dokler ne poveš kako je šlo. user posted image user posted image user posted image  Od jutri naprej torej dvojne inekcije. user posted image user posted image user posted image  Bravo punca.

Jaz pa travmiram. Sem v bolniški, temperatura je nonstop rahlo povišana... Sem klicala dohterja, pravi, da se moram probat izognit vročini. PA KAKO user posted image  NAJ TO NAREDIM!!!!!! user posted image  ITAK MAM ČISTO MALO ŠANSO DA SE KAJ PRIME, POL BO ŠLO PA VSE NAROBE ZARAD ENE user posted image  VIROZE. PA DOBRO, RAZUMEM, ČE BI SE ME VSAKO LETO KAKA LOTILA... AMPAK NE, NE JAZ NIKOL NE ZBOLIM, TUD KADAR HOČEM NE ZBOLIM, A ZDAJ PA TO!!!!user posted image user posted image

Evo sem že bolš. user posted image  Samo malo sem se mogla spucat. Zdaj bom pa vklopila nazaj moj generator za črni humor user posted image , ker mi tole travmiranje čisto nič ne pomaga. Se pa drugače kar zjokam, če me kdo tolaži, tolk mi je tale viroza na možgane usekala. user posted image  ... Evo se že cmeram (tako bi moj reku user posted image )...  

No, ne glede na moje moteno čustvovanje user posted image user posted image user posted image user posted image  vas vljudno vabim, da mi  naštejete vse, ki jim je uspelo zanosit, pa čeprav so bile že z eno nogo v grobu (saj vem, da js nisem, ampak tako za ziher). Lahko je v obliki seznama npr. :

1. Tina, 40 vročine, zdrav fantek
2. brina, gnojna angina, punčka
3. sonja, trebušna gripa, dvojčki,...

in tako naprej...

Upam, da nisem koga užalila ali pa zjezila, ampak tale post zdaj mi je pa zelo pomagal. Hvala, ker ste.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 538
22.3.2007 10:16:57   
Anonimen
Marjetica jaz ti samo rečem, pejd nazaj mal pobrskat nežine poste, v času postopka, od nevekolikih gipsov, vročine (ki je bila mnogo višja kot tvoja), če se ne motim še driske, skakanja po štengah sredi noči po nevemkolikokrat in ji je uspelo z user posted image user posted image . zato nasmeh nazaj na usta user posted image in takoj smejalna terapija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ima da deluje. mala skrivnost, ponavadi se telo odzove z majhno vročino, če ima kak tujek. ta tujek je lahko tudi vgnezditev zarodkov.  Zat še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nič ne obupavat, saj še ni nič izgubljenega, celo če vročina ne naršča, če pa bo naraščala, pa takoj vzami lekadol ali dva. Vročina pod 38 nima nobenih učinkov na plod, pravi pušenjak.

Sonček jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

mojčika user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da ni slabosti, izcedkov, glavobolov

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
22.3.2007 10:36:23   
soncek.djukelica
daisye,

to mam rada! tok si me nasmejala!user posted image user posted image user posted image
tko fajn je,da se hecamo tle! user posted image user posted image
pa M user posted image  mi že počasi pojenjuje!
vse mi štima! user posted image
pa še dobre volje sem danes! user posted image user posted image
pa še vesela in srečna sem zaradi tebe,ker je mišek napisala,da tale tvoja vročina lahko pomeni user posted image user posted image !
a čmo že kar mal proslavljat! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
22.3.2007 10:49:46   
čebelica 13
Živjo punce,
sem čisto nova tukaj, prebirala sem vaše pogovore že nekaj časa, danes pa se končno odločila, da pišem. Včeraj sem bila na transferju, v postopku sem pa prvič. Ima katera kakšen nasvet kako čim bolj "ne razmišljujoče" preživeti te dni dokler se nič ne ve?!

lp, čebelicauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 541
22.3.2007 11:14:48   
DaisyE
Evo Mišek in sonček spet se smejoče jokam in jokajoče smejem. To tako zgleda user posted image user posted image  in user posted image user posted image .

Ampak me tolk nasmejite, da je tisti jokajoči del že čisto usahnil in se posušil.user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebelica:
Ima katera kakšen nasvet kako čim bolj "ne razmišljujoče" preživeti te dni dokler se nič ne ve?!

Kot vidiš, glede na to da skoz na netu visim, nisem glih prava za nasvete dajat. Meni je bil šiht fajn do te mere, da vsaj pol dneva nisem na to mislila, sam po drugi strani, mi je pa vse dol viselo - a bo kaj narejeno, al ne.user posted image

Čestitam za ET. user posted image user posted image user posted image  Če se ti da, povej kaj več, meni je strašno dolgcajt. Evo pa ena stran na kateri js redno spremljam velikost celic.

http://www.visembryo.com/baby/

Samo klikneš na številko tedna na sliki, pol ti pa sliko ven vrže, nad njo maš pa pol znake za naprej in nazaj.

LP DaisyE

P.S. Hvala bogu, da mam net, glas mi je odpovedal. user posted image  Dohterju sem še škripnila v slušalko, da naj mi bolniško odpre, pol ga ja pa zmanjkalo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 542
22.3.2007 11:19:33   
Sulfinija
Punce mene daje pa grozna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pa grozna slabost spahuje se mi ko nori,le migrene nimam hvala bogu vaj eno me je zapustilo,ko jemlejm te tabletke ,ostalo dvoje se nekam lažje premaguje.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 543
22.3.2007 11:21:17   
Sulfinija
Čebelica,dobrodošla med nami klepetuljami in čakajočimi.Mene ful pomirja kako ročno delo,kaka dobra knjiga,kaka komedija.Ja nič ne moremo joj sedaj sem glasna,vendar še ne vem kaj vse bom počela maja ko bom čakala jaz po ET.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 544
22.3.2007 11:38:05   
koala
Novi borki lepo pozdravljeni in čimkrajšo pot do željenega rezultata

DaisyE je pa lahko rahlo povišana temperatura tudi znak nosečnosti. Upam da je to to. Držim pestke.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 545
22.3.2007 11:50:42   
soncek.djukelica
čebelica živjo! dobrodošla med nami!user posted image
glede nasveta,da ne bi razmišljala o user posted image  in testu,ki te čaka!
počni običajne stvari,skušaj izključiti misel,da čakaš na user posted image ! in pa seveda,posveti se sebi! user posted image
tudi meni se tok user posted image user posted image user posted image ! vendar danes sem premalo spala,definitivno! user posted image
DaisyE, ti pa kar študiraj namesto nas, ker maš čas! user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 546
22.3.2007 11:53:46   
koala
Aja soncek.djukelica sem pozabila prej povedat da močno močno stiskam peti za tvoj jutrišnji UZ da boš poročala o velikem pridelku,

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 547
22.3.2007 12:12:55   
soncek.djukelica
živjo,
koala hvala na lepih željah! user posted image  
čeprav nisem prepričana,da se bo jutri že videlo kaj foliklov,ker sva par strani nazaj imele z DaisyE debato glih o tem! Jaz sem na suprefactu, in koker sem jo razumela, glih ne vzpodbuja rasti foliklov! Po vsej verjetnosti jutri dobim še eno zdravilo(gonal anli menapur) to pa nej bi spodbujalo! user posted image  Lahko,da sem jaz kaj zamešala, itak bo jasno vse jutri zjutraj! user posted image  se pa že zelo veselim jutrišnjega dne! user posted image user posted image user posted image user posted image  Škoda,da ni kakšnega smeškota,k daje poljubčke! user posted image user posted image user posted image  pol bi pa vse bile pocmokane! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 548
22.3.2007 12:43:18   
DaisyE
hehe sonček, po moje sva midve to kar pametno pogruntali, to s folikli.
Navsezadnje nama pa še nihče ni ugovarjal. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ti prav spodbujaš mojo podjetniško žilico. Šele en dan sem v bolniški, pa mi že biznis urejaš. user posted image user posted image user posted image

DaisyE, ti pa kar študiraj namesto nas, ker maš čas! user posted image user posted image

Razmišlam sonček, ena taka mala firmica, ki se ukvarja zgolj s tem, da skrbi namesto vas. user posted image  

- Ste po ET?
- Vas skrbi?
- Nikar!
 Tu smo, da pomagamo! Vse kar morate storiti je, da nas po uspešno opravljenem ET-ju pokličete in za samo 99,99 evra na dan bomo namesto vas:
- klepetali na forumih
- prebrskali vse internetne strani, ki imajo kakršnokoli vezo z nosečnostjo, pa čeprav v kitajščini,
- analizirali vsak špik v spodnjem, zgornjem in srednjem delu telesa,
- vedno pogledali na WC papir,
- se prepričevali, da vam je ralalo, nato pa v intervalih obupavali, ker itak ne bo nič,...

Vse to in še več, vam nudimo za pičlih 99,99 evrov na dan.
Pustite, da mi skrbimo namesto vas!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čas za Lekadol, temp. je 38,1.

Zdaj pa za otroke navijam. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 549
22.3.2007 12:50:46   
koala

sonček.djukelica mislim da imaš kar prav, če se spomnim razlage dr.Pinterjeve suprefekt nekaj zavira( samo ne me vprašat kaj kre pojma nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bom pa vseeno držala pesti da dobro poraviš.

Nisem vedela

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.