tosja
|
IVF, ICSI,... marčice -aprilčice - Dalija: (4. ICSI, PO, dr. Reš) 22.02. začetek jemanja Klomifena 01.03. UZ 03.03. predvidena punkcija - soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič) 07.03. začetek špikanja - anabanana: (1.IVF-spontani, PO, dr. Merlo-dr. Reš) - Crnitulipan: (eskimčki) - DaisyE: (PO, dr. Reš) 22.02. začetek špikanja - Mojca9000: (2.ICSI, MB,dr. Kovač), začetek špikanja: 12.04. Dipherelne, 26.04. Gonal-f, UZ - zo06: (2.ICSI-spontan p. z eskimčki) 01.03.UZ - PAMELA: (?....MB....?) 03.03. kontracepcija 27.03. začetek špikanja DIPHERELNE 06.04. začetek špikanja GONAL 12. ali 13.04. predvidena punkcija NAVIJAČICE tosja, Saša27, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, koala, Tia-na, Anitka, sayuri, leli, cati, pika74, nenna, ija Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale... Za lažje delo mi sporočite: - postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI, IVI,... -1.,2.,3.,... - klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po), - zdravnik, ki vodi postopek - petraps, ki je začela s postopkom v februarju vabljena, da nadaljuje med marčevkami kdo mi packa temo????????????????? šlogarce spravte se drugam ne verjamem šloganju JAZ verjamem v medicino Kako ste pupike? To je moj drugi jaz!!! dobili smo nove članice- DOBRODOŠLE PAMELA - tvoja kartoteka je na ogled pa se vseeno ne spomnim v kateri postopek greš , ugibam...2.IVF soncek.djukelica- sem vesela, da se javljaš Zdaj se bom pa malo razpizdla po štajersko, da pride tvoja , pa moja tud , pa od citrončice tud - uuuuuuuuuuuuu kak moram bit huda anabanana -... ko bom mama pridem na morje na
< Sporočilo je popravil tosja -- 27.2.2007 17:17:41 >