Annny -> RE: Morje, planine ali toplice? (1.3.2007 2:18:11)
|
Glede na to, da mi morje vidimo tako poleti kot pozimi, mi za 1. maja to ponavadi ne diši najbolj. Tudi v toplicah sem zdržala do sedaj max 2 dni skupaj..mi je preveč ležerno in jaz nisem za to. Torej, za 1. maja mi je všeč pohajkovati po kakšnem od evropskih mest (je že viv omenila zgoraj, kako je to fajn) ali pa morda iti na kako krajše križarjenje. Jaz sem sicer za letos planirala nekaj bolj divjega, pa je padlo v vodo zarad blesavih Američanov, ki se ne skidajo iz Afganistana...Zelo sem si želela za ca 2 tedna obiskati to prelepo deželo (seveda skupaj z družino), ampak ker so se razmere tam zaostrile, bomo pa šli čez par let, če bo mir. Imam enega 'frenda Talibana', ki se je že veselil, da nam bo razkazal svojo domovino...imajo fantastične gore, doline, soteske, mesta, kulturne znamenitosti...prekrasno...me kar mika...ampak varnost je na 1. mestu. Tako da...kaj drugega...kaj, pa še ne vem...za krajše 'izlete' se odločamo bolj impulzivno, tik pred zdajci[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] lp
|
|
|
|