bambi -> Za vse, ki jim je slabo..... (26.2.2007 13:49:47)
|
Rada bi vam povedala, da je tudi mojo nosečnost spremljala huda slabost, bruhanje po 10x na dan, v službi sploh nisem mogla funkcionirati, doma sem samo ležala in potem sem si rekla, da tako ne more več naprej, ker imamo doma 17 mesečno pupo, ki ogromno zahteva..... Zasledila sem, da se dobijo v tujini nekakšne homeopatske tablete proti slabosti in sem si rekla, da bom jih poskusila atudi jaz. Odpeljala sem se v Avstrijo, do najbljižje lekarne in tam povprašala, če imajo kaj proti slabosti v nosečnosti.... Prišla je mag. farmacije in mi ponudila homeopatske globule Anamirta cocculus, cena 5.90 EUR. To so zelo majhne kroglice, ki jih moram jemati 3x na dan po 5. Na začetku sem bila malo skeptična, ampak sem jih takoj vzela in že zvečer mi ni več bilo tako slabo, bruhala nisem nič. Drugi dan je bilo že veliko bolje, no in 3 dan mi skoraj ni več bilo slabo..... No, tu in tam še pride kakšen interval slabosti, ampak stanje je neopisljivo boljše. V službi lahko normalno delam, res da sem skoz utrujena, vendar vse to ni nič proti nenehnemu bruhanju in neznosni slabosti, ki me je spremljala, tako, da vam priporočam, da jih poskusite..... Upam, da vam bojo pomagale, tako kot so meni. LP Bambi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
|
|
|
|