|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moderci
26.2.2007 12:48:42   
Maleal
Kje si naj nabavim moderce od D košarice dalje,za katere nebi dala pol premoženja,saj bom jih rabla le do konca nosečnosti?Prej sem si jih kupovala v H&M,Takotu,Lisci,..v prvih dveh nimajo takih košaric,za 2 meseca pa mi je škoda Liscine kupovat.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moderci
26.2.2007 12:50:39   
Anonimen
Neckerman ima včasih poceni take modrce. Niso višek lepote sam par mescev bodo dobriuser posted image

Drugače pa Lisca, Triumpf....(sam to ni poceni)

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2007 12:51:26   
bebe&jaz
V Muellerju imajo modrčke za dojenje, tudi košarico F sem našla, pa zelo ugodna cena in sem jih nosila tudi med nosečnostjo:)

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2007 12:54:37   
petja
Definitvno jih ne boš rabila le do konca nosečnosti, ampak tudi po porodu - zaradi mleka. Jaz sem si kupila 2 Triumph modrca, ki sta ful lepa, pa še za dojenje sem jih lahko imela. Pa sem ta dva furala do konca nosečnosti in med dojenjem (ja, non stop sem jih prala).

Jaz ta poceni modrcev na tvojem mestu ne bi kupovala, ker so navadno sranje.Sem v nosečnosti kupila 3 modrce za dojenje v C&A - KATASTROFA! Joške so mi ves čas ven padale, pa blazinice tudi, ponoči je bila totalna poplava ... v glavnem, škoda denarja. Triumph modrca sta bila pa zakon!

Lp, petja

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 13:37:03   
BLAŽIKA
Jaz sem jih naročila pri neckermannu in so lepi pa še cena je bila 15e. So pa kvalitetni.user posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2007 13:41:14   
Tadeja83
Jaz jih imam od Lisce. Uporabljala sem jih že v nosečnosti, ker so full udobni, pa tudi zdaj ko je user posted image stara že 6 mesecev. Jaz jih ne bi menjala za nobene druge. Pa tudi tako zelo dragi se mi niso zdeli. En je stal 4.200 bivših tolarjev, tak da se mi to ni zdelo neko bogastvo.

LP, Tadeja

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2007 14:07:18   
Samoyedka
Se strinjam s Tadejo- ful lep moderček za tak denar, super se pere, udoben je...bolš dat malo več, pa pol drži

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Tadeja83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2007 14:12:20   
amalija
Pa punce, to so modrčki, ne moderčki - četudi je kakšen moder user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2007 17:42:10   
Moyca_
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: amalija

Pa punce, to so modrčki, ne moderčki - četudi je kakšen moder user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
kaj pa modrcuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2007 19:22:09   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa moder modrc

A je lastnica takšnega tudi modra?user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2007 23:04:22   
solatja
sem drugi del nosečnosti nosla triumph, pa tud po porodu sem kupla 3 triumphove. pa sem bila zelo zadovoljna z njimi. pa čeprav so meli čipke, ki jih ne maram. user posted image user posted image sem si pa pol kupla še enga, ki ni bil za dojenje, ena ogromna zadeva 90c po moje, pa še podložen za takrat, ko sem šla ven brez ta male in sem se v podloženem modrcu z blazinicami 100x bolš počutla kot pa v onih za dojenje, ko so ble bradavice kr na tapeti. no, zdej je tud ta že v omari user posted image user posted image user posted image pa je bil tud kr drag, ene 6000, ampak itak za vse modrce tok dam, ker mam vse podložene z gelom. se super v njih počutim,zarad bradavic. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2007 11:12:47   
Samoyedka

OK, pa nej bodo modrci...ka pa zizenhalterji, buzentregerji? user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2007 12:58:01   
amalija
Buzentregerji???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2007 14:39:22   
Anonimen
Jaz bi si kupila takoj takega, ki je tudi za dojenje. Pa pač potem malo več cekinčkov odšteješ, sam je pa uporaben daljši čas.user posted image

(odgovor članu amalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?