krvavitev in nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> krvavitev in nosečnost (25.2.2007 23:10:55)

Običajno dobivam mens.vsakih 33 dni,tokrat se je  natanko na ta dan pojavila čisto mala rjavo rdeča krvavitev oz.skoraj omembe vredno ni,isto drugi in tretji dan,4 in 5 dan pa nič več,tako da sem danes naredila test,ki je pokazal da sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image],zanima me ali si moram delati skrbi glede rahle krvavitve,prosim za nasvet,tistih ki so imele podobne izkušnje ali poznajo tašen primer(se je nosečnost srečno končala) in ali bi morala čimprej k ginekologu ali je še prezgodaj?

Hvala in LP

Anonimen -> RE: krvavitev in nosečnost (25.2.2007 23:13:53)

ja je še prezgodaj.Žal se v 80 % zgodijo splavi.Pomaga samo počitek

srki -> RE: krvavitev in nosečnost (26.2.2007 7:42:54)

Pri moji sestri je bilo isto, pa se je vse srečno končalo, brez kakšnega predpisanega mirovanja.

Da boš bolj mirna, pa le pokliči svojega G in jo/ga vprašaj o tem.

Pa srečno!

urška76 -> RE: krvavitev in nosečnost (26.2.2007 8:09:39)

Tako je bilo pri meni v ta drugo, pa sem sedaj srečna mama male bejbike. Lahko je bila le vgnezditvena krvavitev. Kak poseben počitek ti ne bo nič pomagal, ker če je kaj narobe gre še vedno lahko vse naprej, na žalost.

janapan -> RE: krvavitev in nosečnost (26.2.2007 9:41:19)

ne sekiraj se, meni se je točno na dan ko bi morala dobiti m pojavil rjavkast izcedek, ki je trajal ene 4 dni, test je pokazal nosečnost, Tudi jaz sem se ful sekirala...no v glavnem zdej pa strokovna razlaga. Npr. če pride do oploditve nekoliko kasneje se sluznica že začne luščiti in zato lahko pride do rahle krvavitve oziroma izcedka...kar pa ne napoveduje splav ampak je to nekaj popolnoma normalnega.

Sicer ti nihče ne more zagotoviti da bo vse ok, pač v tako zgodnji nosečnosti je vse mogoče ampak vedi da tako zgodaj tak izcedek načeloma ne napoveduje nič slabega, če bi se ti to še pojavljajo kasneje je pa druga pesem...lepo nosečnost.
Aja btw, jaz sem v 26 tednu, vse poteka bp, .

vidra -> RE: krvavitev in nosečnost (26.2.2007 10:06:29)

To je skoraj zagotovo, tako kot ti je napisala Urska 76, vgnezditvena krvavitev. Tudi meni se je to zgodilo (ustrasila sem se tako kot ti), a sem imela nosecnost brez kakrsnih koli tezav.

karin412 -> RE: krvavitev in nosečnost (26.2.2007 11:16:37)

Jaz sem prvič imela ss, ker se mi ta izcedek ni ustavil. Drugič sem imela izcedek pol dneva, in je bilo vse ok, sem rodila zdravo punčko, mi je pa G dala Dabroston za prve 3 mesece. Zdaj ko sem drugič noseča, pa nisem imela nobenega izcedka.

Anonimen -> RE: krvavitev in nosečnost (26.2.2007 22:34:09)

najlepša hvala vsem puncam,ki ste mi pisale in mi vlile veliko optimizma in pozitivnih misli,
še enkrat hvala in LP!

Stran: [1]