lex -> ne je in trmari (25.2.2007 19:40:21)
|
Moj 2 letni sin, je danes tak da ga sploh ne prepoznam več. Že od zjutraj (od 5 ure) kar cvili in joka, tišči me proč, če ga hočem potolažiti oz. se pogovoriti z njim jih dobim (ščipa, grize, lasa). Edino kar je bilo vredu je, da smo šli ven, nismo mogli pa biti dolgo ker je imel predvčerajšnim še vročino (viroza[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]) in pri dedanu, da je po enem tednu menjal okolje. Ko pa je prišel čas kosila je bilo isto. 1 uro je trajalo, da sva se vsaj z njim vsedla in pojedla kr tak na brzino, ker sva ga pustila da trmari. sploh nimam ideje kaj naj bi mu bilo. Nima vročine, ust itak od zjutraj ne odpre (pa sem kuhala samo tisto kar ima rad). Zaprl se je v spalnico in tam je bil mir, ko pa je videl da ga ignorirama je prišel in se vrgel na tla pred mano in začel tulit kot da bi ga kdo iz kože lupil. Pa ga vedno ignoriram, če le ni nevarno zanj. Pa vedno takoj mine par minut pa je, danes je pa že cel dan takšen. Mislila sem ga dat jutri v vrtec zdaj me pa skrbi, da še ni popolnoma zdrav, po drugi strani se mi pa zdi, da mu je doma dolgčas, ker full rad hodi v vrtec in ga že skoraj 14 dni ni bilo v vrtec. Zdi se mi da vedno manj je in tudi 1/2 kg je že shujšal (ima jih le 12kg), kar me full skrbi. LP lex
|
|
|
|