|
RE: kaj naj si mislim, hoče ali noče otroka? 26.2.2007 10:22:31
|
|
|
|
ronja
|
Hm, kaj pa če naredita kompromis? Praviš, da je do tvoje mature komaj 3 mesece, ne? To ni tako dolga doba za zdržat, je res? Poleg tega si lahko na začetku zelo boga, lahko da se ne boš mogla skoncentrirat, lahko vsak dan bruhaš in podobno (verjemi, da vem, kaj pišem, hehe , jaz sem si obupno želela delat, vpraši junijke, če mi ne verjameš, pa sem zbolela, bruhala, mela vročino,... in nikakor nisem mogla, še do wcja sem se komaj privlekla...) in za to mogoče ni najboljši čas tik pred maturo... Če je ne narediš letos, ti namreč gre še eno leto in vsi bojo imeli kvečjemu večje pomisleke proti otroku. če jim pa dokažeš, da si sposobna speljat, kar si zadaš, narediš to maturo, se vpišeš naprej ali si začneš iskat službo, te bojo pa tudi ostali bolj resno jemali. Ti naredi to maturo, da boš imela en projekt zaključen, fant naj malo uredi stanovanje med tem, če je to njegovo področje, ali pa še boljše, če ga skupaj, ker vaju to tudi poveže in se lepo vselita skup. potem živita kak mesec dva skup na svojem in veselo na delo. Vse skup ne bo več kot pol leta, ali pa še manj, če pohitita, toliko pa si verjetno tudi ti pripravljena počakat, ni res? Jaz ti ne bom pridigala, da je skupno življenje težko ipd., ker se meni ne zdi, res pa sva bila midva dolgo skup in je šlo vse skup postopoma. Tudi ti ne bom pridigala, kako dolgo morata bit skup, da veš, da je to to - to vesta sama, tudi dosti punc tu gor je zelo hitro začelo družinico... (midva sva bolj ziheraša glede tega;), ampak podpiram spontane odločitve, samo da sta oba za. Po moje bi tvoj fant seveda rad imel s tabo otroka, vendar pa si želi, da prej končaš maturo, da se ti ne bi slućajno zato zavleklo in mogoče bi rad kak mesec užival samo s teboj na svojem, tega mu res ne moreš zamerit;) Ker ko si , je lahko vse malo drugače, libido lahko pade na nulo, lahko ti je skoz slabo... In mogoče si tega ne želi še čisto na začetku vajine skupne poti... Saj to uslugo mu lahko narediš, pa mu daš par mesecev, ni res? Midva sva tudi tako razmišljala... To ne pomeni, da ne bi mel otroka s teboj, samo rad bi par stvari pošlihtal, da bi se počutil bolj sigurno, kar je pametno, saj čim bolj siguren greš v , tem lažje ti je kasneje... Po moje vsaj...
|
|
|