Anonimen
|
Da še malo jaz zalajam. Jaz sem pa opazila, da človek ne more na RR nikjer normalno razpravljati o nobeni stvari, ker se vedno najde nekdo, ki lahko malce pljuva po tistem ki ne ustreza vsem normam določenih uporabnic. Če bi bili vsi enaki, bi vsi vozili mercedese, vsi bi imeli magisterij, vsi bi se oblačili po zadnji modi, vsi bi imeli enake otroke, vsi bi lahko šli za 3 teden na Mauritius an dopust... Pa nismo. Enostavno, nismo si enaki. Če bi bili, bi to bilo bore dolgočasno življenje. In tako kot je nekomu hohštaplersko imeti omaro s čevlji, je meni hohštaplersko denar metati za pijačke in večerjice (vsi vemo, da če greš ven, zadeva ni ravno poceni, bodimo odkriti, 50€ ti ne zadostuje, če gresta ven 2 para), za super avte (čemu naj vozim Mercedesa, če mu bo v dveh letih cena padla za polovico; zakaj naj imam golfa, če ima moj Kalos prav tako 4 gume in streho), za dopust v super hotelu na Bahamih... Pa še nekaj: Imam znance, ki imajo dva noro dobra avta (vrednost vsakega je bila ob nakupu 15.000.000,00), hišo kot iz pravljice, notri mizo (bidermajer) za 1.000.000 + vsak stol nadaljnih 100.000. In kaj jim pomaga vse to, če nihče ne upa k njim, ker se na mizo ne sme odložiti niti kozarec (kamoli, da pomislim, da bi šla tja s Črtomirom), če kljub temu sebi ni kupila v 10 letih enega poštenega kostima, če ji je težko plačati kavo, če svoji hčeri en privošči enih novih hlač, če ona ne upa kupiti sebi čevljev, ker se bo morala zagovarjati pred možem, če ne grejo na dopust, ker je to za njih predrago. Denar pa dajejo na stran in ga kot jaz temu rečem "Hrčkajo". Hvala lepa za tako življenje!
|