zoja -> srbečica (25.9.2004 12:51:53)
|
no, da ti še jaz zaupam moje probleme s srbenjem! nekje v 33 t. me je začelo močno srbeti po nogah, nato pa še po celem telesu:((ko sem to omenila svoji G., me je dala na krvne preizkave- jetrni encimi, žolčna kislina,...,vse pa je bilo močno povišano, tako da sem za 14 dni pristala v bolnišnici:(tam so mi kljub žolčni dijeti vse te vrednosti kar rastle, nato pa so se umirile.:bravo:in sem bila odpuščena domov. ker pa vsa ta zadeva ni nič prijetna ne zame ne za našo :duda:,s mo se dogovorili, da mi po dopolnjenem 37 t. sprožijo porod, saj se:duda: takrat že smatra kot donošen in razvit.tako grem drug teden v porodnišnico, da se končno rešim teh "srbečih" nadlog in končno spoznam našega:angel: tudi tebi svetujem, da to čimprej poveš svoji G.,saj mi je tudi dr.Pušenjak svetoval,da se v teh primerih porod sproži, saj je okvara oz. napačno delovanje jeter lahko nevarno tudi za tvojo:duda: upam, da boš sporočila, kaj se bo zgodilo, če pa te še kaj zanima, mi lahko pišeš na privat. LP OD ZOJE IN :duda:
|
|
|
|