Skladova stanovanja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nastjasm -> Skladova stanovanja (25.2.2007 15:59:29)

Včeraj smo od Stanovanjskega sklada dobili obvestilo o neizbranosti glede možnosti nakupa stanovanja, čeprav smo mlada družina, ki prvič rešuje stanovanjski problem in od leta 2002 varčujemo v NSVS. Se mi zdi tale Stanovanski sklad s svojimi forami živa potegavščina. A zdaj pa naj čakam pol leta na nov razpis, pa zopet letam za cel kup dokumentov in prosim boga, da bomo izžrebani. Bom prej sedmico na lotu zadela kot pa dobila skladovo stanovanje. Sem res besna na našo državo in tiste na vrhu, ki poštene mlade ljudi, ki bi si radi ustvarili svoj dom, dobesedno vlečejo za nos. Danes sem šla pogledat na Brdo (nasproti Konex kluba), kjer je ogromno gradbišče. A katera ve če bodo to nova stanovanja, ki jih bo Stanovanjski sklad namenil izbrancem?

bskrle -> RE: Skladova stanovanja (25.2.2007 19:22:09)

Jaz sem še danes čisto v šoku, imamo 3 otroke, shema 2002, mlada sružina, prvo reševanje - skratka vse pogoje, imeli smo prioriteto dosti visoko, pod 100 - in smo izpadli. Štirisobnih stanovanj je bilo čisto premalo, v LJ jih sploh ni bilo, zato tak naval na Cerklje.
Ravno smo se preselili doma v mansardo in smo upali,da le začasno. Smo pustili vse po škatlah, češ saj se bomo jeseni selili v Cerklje.
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

lemavrica -> RE: Skladova stanovanja (25.2.2007 19:25:39)

Ko tole berem sploh ne morem verjet. Ni mi jasno po kakšnem ključu zbirajo družine. Men se zdi da so v tem skladu ene navadne barabe.
Žal mi je za vse ki nioste dobile stanovanja in upam da boste v pridnjem razpisu imele več sreče.

Moyca_ -> RE: Skladova stanovanja (25.2.2007 20:05:58)

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ko tole berem sploh ne morem verjet. Ni mi jasno po kakšnem ključu zbirajo družine. Men se zdi da so v tem skladu ene navadne barabe.
Žal mi je za vse ki nioste dobile stanovanja in upam da boste v pridnjem razpisu imele več sreče.

se podpišem

Alisa -> RE: Skladova stanovanja (26.2.2007 17:50:34)

nastjasm, sicer tud jaz ne razumem čist tega sistema katerega imajo na Stanovanjskem skladu. Mi smo bili v 85 razredu, to pa zato, ker smo mlada družina, en otrok, prvo reševanje in shema iz 2000. Če bi pa mi imeli tudi shemo iz 2002 pa ne verjamem da bi kaj dobili. Tako da upam da boste naslednjič dobili svoje stanovanje. Verjamem pa da bodo še vedno imeli oni prednot k so varčevali od 2000. No upam da boste res naslednjič imeli srečo.
Alisa

Stran: [1]